Zilveren 4cookz® Marinadeinjector Rvs 60 Ml Inclusief 3 Naalden - Marinadespuit

20,62
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren 4cookz® Marinadeinjector Rvs 60 Ml Inclusief 3 Naalden - Marinadespuit

60ml RVS marianadeinjector. Met de marinade spuit, ook wel lardeerspuit of injector genoemd, voegt u eenvoudig extra smaak toe aan vlees en gevogelte of fruit en groenten. Door het in te spuiten met uw favoriete marinade, breng je smaak aan tot de kern van het vlees of de groente. Dit geeft net de nuance die voor extra smaak sensatie zorgt. Verras je gasten met deze BBQ tool! Met de RVS marinade injectiespuit van 4cookz® zet je heel eenvoudig de meest verrukkelijke maaltijden op tafel! Met een lardeerspuit of marinade spuit is het eenvoudig om marinades, gesmolten boter of andere vloeistoffen diep in het vlees te injecteren. Hierdoor houdt je vlees sappiger en kun je een extra diepe smaak creëren tijdens het barbecueën, roken en bereiding in de oven of pan.

Specificaties:
- Merk: 4cookz®
- Materiaal: RVS
- Kleur: glanzend RVS
- Inhoud: 60ml
- Afmetingen: 7.5 cm x 17 cm
- Vaatwasser bestendig: Ja
- Te gebruiken voor: alle soorten vlees, vis, gevogelte, fruit en groente

3 verschillende naalden
Deze RVS marinade spuit wordt geleverd met drie verschillende naalden;
- Een 15 cm lange naald met meerdere gaten aan de zijkant – handig voor verschillende vloeibare marinades;
- Een 15 cm lange naald met enkel een uiterste gat – handig voor bijvoorbeeld kruiden of knoflook,
- Een kleinere naald voor stukjes vlees van een kleiner formaat.
- reserve rubber afsluiters

De marinade injectie spuit gebruik je om jouw vlees altijd sappig te houden. Marinade is een zeer voor de hand liggende – maar daarom niet minder lekkere – optie. Vang de ultieme smaak in jouw marinade en breng deze met de marinade injectie spuit tot diep in het vlees aan. Zo kan je droogte zelfs vermijden bij de grootste stukken vlees. Verder kan je ook bijvoorbeeld boter smelten en met deze injectie spuit inbrengen bij het vlees. De mogelijke toepassingen zijn zeer uitgebreid. De marinade injectie spuit wordt regelmatig gebruikt bij het bereiden van kip of om gerechten te bereiden zoals pulled pork. Deze marinade injectie spuit hoeft niet alleen gebruikt te worden als injector, maar is ook in te zetten om het vlees achteraf of tijdens het barbecuen met vloeistof te bedruipen. Zo bereik je de ultieme sappigheid met behulp van deze marinade injectiespuit. Deze set is gemaakt van RVS, waardoor hij hygiënischer is dan kunststof varianten. De naalden kunnen eenvoudig van de injectiespuit gedraaid worden om uit te spoelen, of te wisselen voor een andere naald.

In de verpakking:
1 x RVS Injectiespuit
1 x 15 cm naald met 12 gaten
1 x 15 cm naald voor dikkere marinades
1 x 11 cm naald voor dunner vlees
1 set reserve afdichtingen


4cookz®: alles voor de kok
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, of een mooie BBQ accessoires, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.