Brioche bakvorm van hoogwaardig voedselgeschikt siliconen met geïntegreerde starre rand. Siliconen heeft een groot voordeel bij bakvormen; Het is anti-kleef en Vervormt niet bij hoge temperaturen. Een briochevorm bakt u zelfgemaakte brioche, maar de vorm is ook geschikt voor cakes en taarten en biscuits die als basis voor een taart dienen. Brioche brood is een erg lekker zoet witbrood. Brioche brood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar ook de mooie Franse naam. Het fijne aan dit brood is dat het een wat luchtiger brood is. Dankzij de vriesmogelijkheid maak je er zelfs ijsdesserts en andere koude gerechten mee. De vorm is bedekt met een anti-aanbaklaag - het deeg plakt niet zoals een traditionele vorm nog wel eens het geval is. De vorm is bestand tegen hoge temperaturen - in de oven (maximale temperatuur tot 230 C) en magnetron, en extreem lage temperaturen in de vriezer (minimaal -40 ° C) en is gemakkelijk in gebruik omdat het gewoon in de vaatwasser kan worden gedaan na gebruik. Siliconen bakvormen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Hierin kun je 2 typen onderscheiden; met en zonder versteviging. Zonder versteviging zijn ze goedkoper en makkelijk in allerlei vormen te bewegen. Maar ze zijn ook minder makkelijk te tillen, waardoor de kans is dat het deeg eruit loopt. Het voordeel van siliconen vormen is dat ze uitstekend met de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Ze zijn vooral populair vanwege hun anti-kleef eigenschappen, aangezien siliconenvormen niet ingevet hoeven te worden. Een siliconen cakevorm heeft ook nog een ander verborgen talent: hij kan temperaturen tot -40 graden weerstaan. U kunt uw gebak in de vorm invriezen om ze veilig te bewaren.
Eigenschappen: