Zwarte Alpina Kitchen & Home Alpina Tulband Springvorm - 26 x 7 cm - Anti-Aanbak - 2-in-1

12,03 10,65
3 Prijzen, De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Alpina Kitchen & Home Alpina Tulband Springvorm - 26 x 7 cm - Anti-Aanbak - 2-in-1

Een tulbandcake, een taart, een quiche. Laat je baktalenten de vrije loop met deze Alpina tulband springvorm. Bij deze springvorm krijg je 2 bodems. 1 met een tulbandvorm en 1 vlakke bodem voor een gewone taart. Zoet of hartig. Deze vorm heeft een diameter van 26cm en een hoogte van 7cm. Anti-aanbaklaag Hij is voorzien van een anti-aanbaklaagje zodat je hem niet per se hoeft in te vetten. Door het springvormsysteem, waarbij je de vorm met een hendel los kan klikken, haal je het gebak gemakkelijker uit de vorm. Recept voor een tulbandcake
Nodig:

  • 250g suiker
  • 250g roomboter (kamertemp.)
  • 250 gram bloem (zelfrijzend)
  • 5 eieren
  • 1 zakje vanille suiker
  • 1 Alpina tulbandvorm met anti-aanbaklaag (26 cm)
Oven voorverwarmen op 160 graden Celsius. Roomboter, suiker, vanillesuiker mixen tot een romig geheel. 1 voor 1 de eieren toevoegen. Grondig mixen. Bloem door een zeef toevoegen. Mixen tot glad deeg. Deeg in de bakvorm doen en circa 60 minuten in de oven laten bakken. Haal de tulband uit de oven en laat hem goed afkoelen. Keer hem om. Bestrooi met poedersuiker of decoreer met een topping naar keuze.

Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: