Decopatent® Vierkante Springvorm Bakvorm - Ø26 Cm - Vierkant - Metaal - Bakvorm - Cakevorm - Taartvorm

17,95
De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Cm Springvorm Vierkante

Boven de 20 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Decopatent® Vierkante Springvorm Bakvorm - Ø26 Cm - Vierkant - Metaal - Bakvorm - Cakevorm - Taartvorm

Vierkante Ø26 Cm Springvorm Bakvorm Bak springvorm voor het bakken van Taart of Cake Taartvorm met Anti-aanbak laag Vorm: Vierkant Ø26 Cm Pluspunten van dit Decopatent Vierkante Ø26 Cm Springvorm Hou jij ook zo van taart en cake bakken ? Dan mag deze springvorm, zeker niet ontbreken in jouw keuken. Deze ronde springvorm zijn gemaakt van metaal, en voorzien van een anti aanbaklaag. En de bakvorm beschikt over een klik sluiting, en zo is de bodem van deze springvorm dan ook erg gemakkelijk verwijderbaar. Dankzij deze springvorm, bak jij vanaf nu de lekkerste appeltaart en andere taarten. De voordelen van deze Vierkante Springvormen Bakvorm op een rijtje: Vierkante Springvorm Bakvorm, diameter Ø26 Cm
Vorm springvorm: Vierkant
Bakvorm
Voorzien van klik sluiting
Verwijderbare bodems
Voorzien van antiaanbaklaag
Hittebestendig tot 250°C
Vaatwasmachinebestendig
Geschikt voor gebruik in de oven
Gemaakt van metaal en aluminium
Kleur: Zwart & Zilver
Harten Taart / cake springvorm
Bak voortaan de heerlijkste taarten &cakes met deze bakvorm
Afmetingen Vierkante Springvorm: Vierkante springvorm: 26 x 26 x 8 Cm. (= Ø26) (Lengte x Breedte x Hoogte). Springvormen met Anti aanbaklaag Deze vierkante springvorm is voorzien van een anti aanbaklaag, om zo snel en makkelijk te kunnen bakken. Deze zwarte vierkante springvormen zorgen voor een uitstekende warmteverdeling en dus voor een egale bakwijze. Met verwijderbare springvorm bodem Deze vierkante bakvorm is voorzien van een sluiting, om zo eenvoudig de bodem te kunnen verwijderen. Eenvoudig schoon te maken Het schoonmaken van deze springvorm is zeer eenvoudig. De springvorm is gemaakt van metaal en aluminium en is vaatwas bestendig. De bakvorm kun je dus eenvoudig in de vaatwasser zetten of met de hand met een sopje afwassen. Afgebeelde decoraties zijn bij de levering niet inbegrepen.
Decopatent® is een beschermd handelsmerk.
Wij van Decopatent® bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice Voor en Na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: