Zwarte Kaiser La Forme Plus Springvorm Ø 24 cm

41,99 39,99
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Kaiser La Forme Plus Springvorm Ø 24 cm

In een springvorm kan de zijwand wordt losgemaakt door middel van een klemhendel: de ring wordt geopend, maar ook de bodem van de vorm kan worden verwijderen en opnieuw vastgeklemd worden. Een springvorm met een vlakke bodem is perfect voor het makken van gebakken en taarten. De bodem met de centrale haard maakt het mogelijk om overheerlijke cakes en tulbanden te maken. Aangezien de bodem iets groter is dan de ring zijn de bakvormen absoluut lekvrij. Ze komen in verschillende maten en vormen.
De bodem van de springvormen is geschikt voor in de vaatwasser te reinigen. De ring echter niet, was deze dan ook met de hand!
Deze springvorm heeft een diameter van 24 cm.

La Forme Plus is de Porsche onder de bakvormen: elegant design, innovatieve materialen en een hoge kwaliteit/functionaliteit. Exclusief voor de La Forme Plus bakvormen heeft Kaiser de keramische anti-aanbaklaag Kairamic® ontwikkeld. Met de perfecte non-stick eigenschappen van deze uiterst duurzame coating zullen brood, quiches en gebak perfect voorbereid worden, omdat er dus niets meer aanbakt. De bodem van de items is voorzien van een glasharde emaillering die geen snijsporen achterlaat op uw messen. Hierdoor zien de bakvormen, zelfs na jaren gebruik, er nog uit als nieuw. Dankzij de lekvrije bodem kan er ook niets in de oven worden gemorst, wel zo schoon! Met de nieuwe afsluiting kunnen de bakvormen volledig worden gedemonteerd waardoor het schoonmaken met de hand erg gemakkelijk wordt gemaakt. De La Forme Plus bakvormen worden geproduceerd in Duitsland en Kaiser biedt 10 jaar garantie op de zware, robuuste kwaliteit van de items. De serie bestaat uit 12 verschillende bakvormen.

Maat:
24-cm,  N-a
Materiaal:
Staal
Voorraad: