Bakvorm Pyrex Asimetria Roestvrij Staal (30 Cm)

25,32
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin GeenKleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bakvorm Pyrex Asimetria Roestvrij Staal (30 Cm)

Deze AsimetriA Bakeware cakevorm van Pyrex is gemaakt van sterk metaal in een stoere kleur. De cakevorm, die ook zeer geschikt is voor het bakken van overheerlijk brood, heeft een extra groot handvat en een kleiner steunhandvat om de warme gerechten gemakkelijk uit de oven te halen. De cakevorm heeft de perfecte dikte wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en de bodem van de vorm is daarnaast voorzien van een non-stick coating. De cakevorm heeft overigens ook een geribbelde bodem, waardoor je je lekkernijen gemakkelijk uit de vorm kunt halen. Deze AsimetriA Bakeware cakevorm van Pyrex heeft een afmeting van 30 cm.

AsimetriA
De serie AsimetriA van Pyrex is een veelzijdige serie. Deze serie biedt naast een ruim assortiment bakartikelen ook diverse ovenproducten. Ieder product uit de AsimetriA serie is gemaakt van sterk slijtvast metaal en is erg hygiënisch in gebruik. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. De producten uit de AsimetriA serie zijn voorzien van een handige anti-aanbaklaag, waardoor je je gerechten niet zullen aanbakken. De producten uit de AsimetriA serie van Pyrex kunnen in de oven tot 230°C.

Pyrex
Het produceren van kookartikelen en keukengerei zit Pyrex echt in het bloed. Met al ruim 100 jaar ervaring is dit merk niet meer weg te denken uit de thuis- en professionele keuken. Ieder product uit het brede assortiment artikelen voor bakken, bereiden en bewaren is gebruiksvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast staat Pyrex bekend om het sterke borosilicaatglas. Pyrex is een hoogwaardig merk met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Maat:
30-cm
Materiaal:
Metaal
Voorraad: