Diverse-kleuren Lou Laguiole 24-delige Bestekset Tradition peperkleurig

48,94
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Peper Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Lou Laguiole 24-delige Bestekset Tradition peperkleurig

De Lou Laguiole Tradition 24-delige bestekset in een prachtige peper kleur. Dit schitterende bestekset behoort tot de welbekende Traditition collectie van Lou Laguiole. De Tradition bestek collectie staat bekend om zijn elegante afwerking, en zijn moderne kleuren. Het ontwerp is gebaseerd op de traditionele Laguiole stijl, dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit. Deze geweldige bestekset is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en heeft een peper kleurige afwerking. Bestel vandaag nog de Tradition bestekset van Lou Laguiole en ervaar de hoge kwaliteit en de lange levensduur!

Een echte parel set!
De Lou Laguiole Tradition 24-delige bestekset met peper gekleurde handvatten is een prachtige toevoeging aan elke tafel. Dit bestek is vernoemd naar het beroemde Franse dorp Laguiole, waar de ambacht van het smeden van hoogwaardig bestek al sinds de 19e eeuw wordt beoefend.

Deze set bevat de volgende producten:

  • 6 vorken
  • 6 messen
  • 6 lepels
  • 6 koffielepeltjes
Het bestek is allemaal gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een elegante peper kleurige afwerking op de handvatten. Het ontwerp is geïnspireerd op de traditionele herders messen uit de regio Aubrac, waar Laguiole bekend om staat. Het bestek is dan ook met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt, wat resulteert in een unieke uitstraling.

Heerlijk in de hand!
Naast de esthetische waarde ligt het bestek ook nog eens heerlijk in de hand dankzij de gebogen handgrepen en de perfect uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Het mes is scherp genoeg om door elk gerecht te snijden, terwijl de lepel en vork ideaal zijn om elke hap mee te nemen. Het bestek is daarnaast ook vaatwasmachinebestendig, waardoor het onderhouden van deze set eenvoudig en tijdbesparend is.

Een doos om te bewaren De luxe open raamdoos waarin de set wordt geleverd, versterkt de schoonheid van deze set en maakt het een perfect cadeau voor een trouwerij, verjaardag, housewarming of andere speciale gelegenheden. Ook is het een praktische oplossing voor het opbergen van het bestek, waardoor het netjes en georganiseerd blijft en de levensduur van het bestek wordt verlengd.

De ideale bestekset!
De Lou Laguiole Tradition 24-delige bestekset in een prachtige peper kleur is een combinatie van elegantie en functionaliteit. Het is een investering in hoge kwaliteit bestek dat jarenlang meegaat en elke tafelsetting tot een luxe ervaring weet te brengen. Het zal zeker een indrukwekkende en memorabele toevoeging zijn aan elk huishouden, restaurant of eetgelegenheid.

Kies vandaag nog voor deze prachtige bestekset en geniet morgen al van jouw heerlijke maaltijden met deze elegante bestekset!



100% Glimlach Garantie bij KookGigant!
Deze duurzame en stijlvolle bestekset van Lou Laguiole is niet de enige reden dat je bij KookGigant goed zit. KookGigant biedt dé 100% Glimlach Garantie! Bestel makkelijk jouw nieuwe kookartikelen en ontvang ze supersnel bij je thuis. Voel de glimlach op je gezicht terwijl je eet met jouw nieuwe keuken artikelen!

Maat:
24
Materiaal:
Chroomstaal,  Chroomstaal 18/0,  Roestvrij staal
Voorraad: