Zilveren BK Waal dessertlepels - 6 stuks - 18/10 edelstaal

34,99 31,99
2 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
BK
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren BK Waal dessertlepels - 6 stuks - 18/10 edelstaal

Draai het vlees soepel om met de BK Mrs. Gripper Keukentang Siliconen. Met deze tang glipt er geen stukje vlees of vis tussenuit. Zo draai je op de barbecue, of gewoon op het fornuis, met schone handen je hamburger om.

BK Mrs. Gripper Keukentang - Siliconen De siliconen platte tang is hittebestendig tot een temperatuur van 260 graden Celsius. De tang is gemaakt van siliconen en sterk edelstaal. Hierdoor is de Mrs. Gripper van Bk gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

Belangrijkste specificaties

  • BK Mrs. Gripper Keukentang Siliconen
  • Lengte: 35 cm
  • Materiaal: siliconen en edelstaal
  • Vaatwasmachinebestendig
De tang in gebruik De platte tang blijft goed op het keukenblad liggen omdat deze antislip is. Daarnaast hang je Mrs. Gripper na gebruik gemakkelijk op met het ophangoog. Zo heb je de tang altijd bij de hand.

Handig kookgerei van BK
BK wil het koken zo gemakkelijk en veilig mogelijk maken. In de Skills collectie vindt je niet alleen de Mr. & Mrs Gripper keukenhulpen, maar ook de BK Skills Messen. Maak je kookgerei compleet met dit handige kookgerei van BK. Bekijk hier meer

Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Materiaal:
Chroomnikkelstaal 18/10,  RVS
Voorraad: