Zilveren BK Waal dessertmessen - 6 stuks - 18/10 edelstaal

19,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
BK
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren BK Waal dessertmessen - 6 stuks - 18/10 edelstaal

Met de BK Waal Dessertmessen - 6 stuks maak je van elke dessert een bijzonder dessert. Want, lekker eten is leuk maar met een mooi gedekte tafel maak je het helemaal af. Het bestek heeft een trendy en eenvoudig design en is daarom goed te combineren met ander bestek.

Let op: deze dessertmessen hebben een mooi groot formaat, verwar ze niet met botermesjes. BK Waal Dessertmessen - 6 stuks De BK Waal Dessertmessen zijn gemaakt van gehard edelstaal. Daarom blijft het bestek lang mooi. Omdat dit staal zo hard is krijgen geuren en smaakjes niet de kans om in jouw bestek te trekken. Het bestek reinig je eenvoudig in de vaatwasmachine. De belangrijkste specificaties BK Waal Dessertmessen
6 stuks
Materiaal: 18/10 edelstaal
Vaatwasmachinebestendig
Levenslange garantie

Het bestek in gebruik De BK Waal Dessertmessen maken het feestelijke dessert aan tafel nog feestelijker. Combineer dit stijlvolle bestek met een ander bestek of ga helemaal voor deze lijn. Het uitgebalanceerde bestek ligt perfect in de hand en is voorzien van kleine details. Perfectie zit 'm tenslotte in de details. Over de serie Waal BK Waal is een minimalistische bestekserie met een Bourgondisch tintje. De set dankt zijn naam aan de Nederlandse rivier de Waal. Het bestek heeft ovalen heften en stelen die taps toelopen. Aan de uiteinden van de heften en stelen bevindt zich een subtiel groefje. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Materiaal:
RVS,  Staal
Voorraad: