Roestvrijstalen Bredemeijer - Theepot Minuet Santhee 1,4L glanzend Dubbelwandig

79,95
6 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Glanzend Glanzend RVS Roestvrijstaal Zilver

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Bredemeijer - Theepot Minuet Santhee 1,4L glanzend Dubbelwandig

Deze theepot komt uit de Minuet® serie. Modern, elegant én praktisch in gebruik. De Minuet® Santhee is vaatwasserbestendig en heeft een dubbele isolerende wand van hoogwaardig metaal. Daardoor blijft thee wel drie kwartier tot een uur lang warm en op smaak (indien de theepot minimaal tot 90% gevuld is). De speciaal gevormde tuit en ergonomische handgreep maakt dat de Santhee optimaal schenkt. Het handvat wordt maximaal handwarm. De theepot heeft een inhoud van 1 liter, geschikt voor 5-6 koppen thee.

Voordelen van de Minuet® theepotten:

  • Dubbelwandige isolerende constructie waardoor thee langer warm blijft
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS voor een lange levensduur en behoud van glans
  • Ergonomisch gevormde handgreep voor veilig schenken
  • Speciaal gevormde tuit voor het schenken zonder druppelen
  • Platte bodem voor stabiliteit
  • Geschikt voor reiniging in de vaatwasser
Voor het toevoegen van verse thee en/of kruiden is een bijpassend filter verkrijgbaar. Het fijnmazige theefilter is gemaakt van RVS en kunststof en is geschikt voor alle theesoorten. Het theefilter kan in de vaatwasser gereinigd worden. De theepot wordt geleverd exclusief filter, maar deze is los verkrijgbaar. Productnummer 1421, EAN = 8711871007259.

Dankzij een unieke dubbelwandige constructie blijft de thee langer op temperatuur en op smaak. Wanneer de theepot voor 90% gevuld is zal de werking optimaal zijn. Voor de smaak van thee is het beter als de temperatuur geleidelijk terugloopt. Thee wordt doorgaans binnen 45 minuten gedronken. De dubbele wand van een Bredemeijer theepot houdt de thee voldoende lang warm en goed op smaakt.
Alleen de meest hoogwaardige kwaliteit RVS en kunststof worden gebruikt bij de productie van de theepotten. Hierdoor gaat een Bredemeijer theepot jarenlang mee bij dagelijks gebruik. De theepot schenkt zonder druppelen en dankzij het ergonomisch gevormde handvat ligt de theepot prettig in de hand.

Materiaal:
Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: