Homey's VITT broodmes - 20cm - kartel - RVS/tarwegras - doos

23,50
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Homey's VITT broodmes - 20cm - kartel - RVS/tarwegras - doos

Houd je van koken en wil je tegelijkertijd bewust bezig zijn met het milieu. Dan is het vlijmscherpe Homey's VITT broodmes perfect voor jou. Bereid de lekkerste gerechten en ben tegelijk ecologisch verantwoord bezig, tot aan de verpakking toe!

  • Het Homey's VITT broodmes: hét ecologische broodmes ideaal voor het snijden van brood en andere harde producten. Duurzaam en vlijmscherp!
  • De Homey's VITT serie: messen met een ecologisch heft van tarwegras met een speciale biologische polymeerhars. Volledig voedselveilig!
  • Het VITT broodmes van Homey's heeft beschikt over een ergonomisch heft waardoor het prettig ligt in de hand. Altijd optimaal snijcomfort!
  • Het vlijmscherpe lemmet is gemaakt van 3Cr14 RVS. Het gekartelde lemmet is vrij lang, hierdoor snijd je ook makkelijk door grote producten.
  • Het Homey's VITT broodmes wordt geleverd in een bijpassende duurzame verpakking gemaakt van gerecycled karton. Afwassen met de hand aangeraden.
De Vitt serie van Homey's brengt de eerste messen met een heft van tarwegras op de markt! Hoe werkt dit? Het tarwegras wordt door een speciaal productieproces versterkt met een biologische polymeerhars. De hars is anders dan doorsnee polymeerhars, hij is namelijk vrij van giftige en agressieve stoffen en zware metalen. Hierdoor is de VITT serie voedselveilig voor gebruik. Wij raden aan een Homey's VITT mes met de hand af te wassen. Het Homey's VITT broodmes is natuurlijk ideaal voor het moeiteloos snijden van brood, maar is net zo handig voor andere producten met harde korst/schil. Het VITT broodmes beschikt over een vlijmscherp gekarteld lemmet (20cm) waarmee je makkelijker door de korst heen snijdt. Het ecologische Homey's VITT broodmes wordt geleverd in een bijpassende duurzame verpakking dat volledig is gemaakt van gerecycled karton! Garantie Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie. Het merk Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven zij duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid waar mogelijk.

Materiaal:
Edelstaal,  RVS
Voorraad: