Homey's Homey�s SVART Broodmes met 20cm lemmet van superscherp, hoogwaardig staal met grove karteling, zwartgeblakerd handvat, vaatwasser bestendig.

44,85
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Homey's Homey�s SVART Broodmes met 20cm lemmet van superscherp, hoogwaardig staal met grove karteling, zwartgeblakerd handvat, vaatwasser bestendig.

EAN: 8711942311056 Het Homey's Svart broodmes Dit grote mes met gekarteld lemmet is het broodmes uit de Svart-serie van Homey's. De kartels zorgen ervoor dat je gemakkelijk door de grofste korsten komt. Door het zwartgeblakerde effect op het heft heeft dit mes een enorm stoere look. Ook de snijkwaliteiten doen niet onder en maken dit mes een onmisbaar item op elke lunch- of brunchtafel.

  • Vlijmscherp lemmet (20 cm) van roestvrij 3Cr13-staal
  • Zwartgeblakerd heft van roestvrij 420-staal (voedselveilig!)
  • De hardheid van het lemmet is 52-54 Rockwell (HCR)
  • Met de hand afwassen wordt aangeraden, zo blijft het mes langer scherp!
Het merk Homey's Homey's is een fris merk dat in het leven is geroepen door de mannen van Homeij. Met de tagline €œTools for life€ geven ze helder aan waarop ze zich met de invulling van hun assortiment willen focussen, namelijk alle denkbare tools die je tijdens het (buiten)leven nodig hebt. Homey's richt zich op functionaliteit, een goede prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid waar mogelijk. Garantie Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Materiaal:
Edelstaal,  RVS
Voorraad: