Diamant Sabatier Forgé broodmes - 22cm - RVS/POM - gesmeed mes

73,91
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diamant Sabatier Forgé broodmes - 22cm - RVS/POM - gesmeed mes

De Forgé lijn van Diamant Sabatier bestaat enkel uit messen van absolute topklasse. De combinatie van het tijdloze design en robuuste lemmet maakt ieder Forgé mes een genot om mee te werken, zo ook het Forgé 22cm broodmes met grove karteling.

  • Diamant Sabatier Forgé broodmes van 22cm met grove karteling, voor moeiteloos snijden van brood maar ook voor andere producten met harde korst of schil
  • Lemmet, krop en tang gesmeed uit één stuk topkwaliteit roestvrij X50 Cr Mo V15 staal
  • Vlijmscherpe en flexibele lemmet heeft hogere hardheid, is daardoor wat zwaarder en blijft langer scherp
  • Aangegoten heft van stevig POM kunststof, ligt hierdoor lekker in de hand en extra hygiënisch
  • Geleverd in een bijpassend doosje, afwassen met de hand
Het Forgé broodmes is door haar vlijmscherpe grove karteling natuurlijk ideaal voor het snijden van brood maar zeker ook voor het snijden van andere producten met harde korst of schil. Net als ieder mes uit de Forgé serie is het broodmes gesmeed uit één stuk topkwaliteit roestvrij staal, een kenmerk wat doorgaans alleen voorkomt bij messen voor in de professionele keuken. Doordat het lemmet, de krop en de tang van het mes uit één stuk bestaan is het mes veel steviger dan een doorsnee broodmes en gaat het ook langer mee. Tevens heeft het mes hierdoor een hogere hardheid (56-57 HRC) en blijft het langer scherp. Het heft van het Forgé broodmes is gemaakt van stevige POM kunststof en aangegoten aan het uiteinde van het lemmet. Dit zorgt ervoor dat het heft naadloos aansluit op het lemmet waardoor er geen vuil en etensresten tussen blijven zitten. Extra hygiënisch dus! In een lauwwarm, mild sopje met de hand afwassen en goed afdrogen. Garantie Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit. Het merk Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.