Dopper - Dopper Insulated - Isoleerfles maat 580 ml, wit/beige/grijs

35,95
De beste prijs bij Bever


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Licht roze Lichtroze/wit Roze Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Dopper - Dopper Insulated - Isoleerfles maat 580 ml, wit/beige/grijs

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiker? Of die je het liefst een dikke knuffel zou geven? Verras ze met een Dopper als cadeau. Extra leuk: je kunt nu gratis een Good Waves e-card sturen. Download de e-card hier: https://bit.ly/348OEQM Hoe de actie werkt

  • Kopieer de link hierboven, plak deze in je browser en open de pagina.
  • Download de e-card van jouw voorkeur door erop te klikken en sla deze op.
  • Bestel de Dopper en laat hem versturen naar degene die je wil verassen. Wij zorgen dat hij goed aankomt.
  • Stel een nieuwe e-mail op aan de ontvanger van de Dopper (vergeet niet om iets liefs te schrijven). Nog niet versturen!
  • Voeg de Good Waves e-card van jouw voorkeur toe aan je e-mail. Dit doe je net zoals je een normale foto zou toevoegen. (Klik bijvoorbeeld op ‘Foto invoegen’.) E-cards kwijt? Kijk eens in de map ‘Downloads’.
  • Klik op verzenden en wacht tot jouw digitale goeie golven de ontvanger bereiken.
  • Dopper Insulated drinkfles – Steamy Pink - 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Steamy Pink (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles.
    Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Steamy Pink je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original).
    Kleur: Steamy Pink + 100% vaatwasmachine bestendig + Drinken uit de geïntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. + Inhoud van 580 ml + Dopper doneert elk jaar 5% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen + Fles is te veranderen in een wijdhals fles, zodat er ijsblokjes in kunnen + BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terecht kan komen) + Houdt je drank warm én koud - Minder compact dan de 350 ml variant

    Maat:
    One size
    Materiaal:
    Polypropyleen
    Voorraad: