Grijze BergHOFF - Koksmes met kruidenstripper 14 cm, Blauw - Roestvrij staal - BergHOFF Leo Line

18,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze BergHOFF - Koksmes met kruidenstripper 14 cm, Blauw - Roestvrij staal - BergHOFF Leo Line

Groenten, vlees en vis, je snijdt het allemaal makkelijk met het Leo Line koksmes van BergHOFF. Dit mes heeft een scherp lemmet van 14 centimeter met als toevoeging de geïntegreerde kruidenstripper, waardoor je de gesteelde kruiden makkelijk verwerkt en vervolgens met het mes kunt snijden. Dankzij de antikleefcoating blijft er niks aan het mes kleven. Verder heeft het mes een soft-touch handvat, waardoor deze comfortabel in de hand ligt. Na gebruik berg je het mes op met de beschermhoes, waardoor je zowel je handen als het mes beschermt. Het mes is ook verkrijgbaar in het zilver. Verder vind je in deze serie nog een koksmes, een trancheermes, twee groentemessen, twee kaasmessen, twee steakmessen, twee schilmessen en een Santokumes.

Pluspunten:

  • Multifunctioneel
  • Ligt comfortabel in de hand
  • Beschermhoes beschermt handen en mes
Minpunten:
  • Niet vaatwasbestendig
De Leo Line van BergHOFF bevat speelse en eenvoudige designs voor verschillende keukengerei door de kleurijke en natuurlijke materialen. De Leo Line gaat over Leo, een jonge kok die zijn keukengerei wil aanvullen met slimme, eenvoudige producten. Op deze manier wordt koken leuker, doordat de producten zowel modieus als functioneel zijn. Het keukengerei van Leo zit vol met modieuze producten, die eenvoudig ogen over handige functies beschikken.

Het merk BergHOFF is een internationaal merk dat prachtige en degelijke producten ontwerpt, maakt en levert voor dagelijks gebruik. Het merk BergHOFF bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!