Diamant Sabatier Babiole Broodmes - 22cm - Acacia Hout - RVS

34,20
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Rood

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Diamant Sabatier Babiole Broodmes - 22cm - Acacia Hout - RVS

Het Diamant Sabatier Babiole broodmes: een prachtig en bovenal essentieel mes in iedere keuken. Het gekartelde broodmes is voorzien van een prachtig heft van acaciahout en zal in iedere keuken mooi staan!

  • Het Babiole broodmes heeft een gekarteld lemmet van 22cm en is perfect voor het snijden van brood of groente en fruit met een harde korst.
  • Het roestvrij stalen lemmet met een hardheid van 56-57 HRC blijft lang scherp, maar is ook eenvoudig met de hand aan te scherpen/slijpen.
  • Het heft is gemaakt van prachtig roodbruin acaciahout met een subtiele nerf. Dit geeft Babiole messen hun moderne uitstraling.
  • Wij raden aan om Babiole keukenmessen met de hand af te wassen. Zo houdt je het mes langer scherp en het heft mooi van kleur.
  • Diamant Sabatier staat voor kwaliteit in de keuken en biedt daarom levenslange garantie op alle producten.
Het Babiole broodmes heeft een grof gekarteld lemmet met een lengte van 22 centimeter. Het hooggelegeerde (X45CrMoV15) lemmet met een hardheid van 56-57 behoudt zijn scherpte goed maar is hierdoor ook goed met de hand te slijpen. Door het toevoegen van onder andere Chroom, Molybdeen en Vanadium worden de messen harder en zijn ze roestvrij. Het lemmet is onder een kleinere hoek geslepen, waardoor het mes extra scherp is. Het heft is gemaakt van prachtige acaciahout en geeft het santokumes een prachtig en modern uiterlijk. Dit gekartelde mes stelt je in staat om mooi rechte stukken brood te snijden zonder het brood te kneuzen of te verscheuren. Broodmessen hebben typisch gezien een breed en stevig lemmet om zwaardere snijtaken te kunnen vervullen. Ook ideaal voor harde groenten en fruit zoals paprika, tomaat, ananas, meloen en granaatappel. Garantie Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit. Het merk Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Maat:
22-cm
Materiaal:
Hout,  Roestvrij staal / acaciahout,  RVS
Voorraad: