Victorinox - Victorinox Broodmes Swiss Classic, rvs oranje kunststof

36,50
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Victorinox - Victorinox Broodmes Swiss Classic, rvs oranje kunststof

Het klassieke broodmes van Victorinox met een oranje heft. Het Swiss Classic broodmes is vlijmscherp en maakt van het snijden van brood en andere harde producten licht werk. Kies Victorinox en geniet van Zwitserse topkwaliteit en precisie!

  • Een echte essential voor in je keuken: het Victorinox Swiss Classic 21cm broodmes. Moeiteloos en met plezier snijden tijdens het koken!
  • Het oranje Swiss Classic broodmes is Zwitserse precisie gegoten in een modern jasje. Echte topkwaliteit die je gewend bent van Victorinox.
  • Het broodmes is zijn geheel ergonomisch ontworpen en het lemmet en heft zijn perfect gebalanceerd voor optimaal gebruiksgemak en comfort.
  • Het vlijmscherpe grof gekartelde lemmet is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een oranje heft van stevig Fibrox kunststof.
  • Het Victorinox Swiss Classic oranje broodmes is vaatwasserbestendig en wordt veilig geleverd in een fraai ontworpen blister.
Met het Victorinox Swiss Classic broodmes snijd je moeiteloos producten met harde korst of schil. Het broodmes is voorzien van vlijmscherpe grove karteling en een ergonomisch ontworpen heft. Op deze manier ervaar je zo min mogelijk weerstand tijdens het snijden. Optimaal snijplezier tijdens het koken of klaarmaken van je eten! Het lemmet van het Swiss Classic broodmes is 21 centimeter lang en gemaakt van topkwaliteit roestvrij staal. Het lemmet staat in balans met het oranje heft dat is gemaakt van stevig Fibrox kunststof, een materiaal wat Victorinox al jarenlang met succes gebruikt. Het Victorinox Swiss Classic broodmes is vaatwasserbestendig en wordt geleverd in een stijlvol ontworpen blister. Garantie Op een product van Victorinox krijg je standaard levenslange garantie. Het merk Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.