Grijze Stanley - Vast Mes - Incl. 3 Reservemesjes - Metalen Stanley mes - 2-10-199

8,62 6,20
De beste prijs bij Haxo.nl



Boven de 49 euro gratis bezorgd

Over Grijze Stanley - Vast Mes - Incl. 3 Reservemesjes - Metalen Stanley mes - 2-10-199

Met het Stanley Vast Mes kun je ter plekke de meest nauwkeurige snijklussen klaren. Het is handig bij je te dragen en dus altijd klaar voor gebruik.
GebruikHet mes is geschikt als hobbymes voor kleine en snelle toepassingen. Het mes heeft snijmessen en een beschermkap voor extra veiligheid.

VoordelenHet snijmes zal nooit, ook niet onder veel kracht, naar boven worden gedrukt, omdat het mes aan de voorzijde in elkaar grijpt. Hierdoor hoef je dus ook nooit bang te zijn om uit te schieten.

Specificaties

  • Type mes: Hobbymes/Leermes
  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen: 14 cm
  • Gewicht: 0,132 kg
Verpakkingsinhoud
  • 1 stuk
Over het merk StanleyGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.