Stanley handgereedschap Reserve Mesjes 1996 zonder gaten - 5 stuks/kaart - 0-11-983

4,39 3,10
De beste prijs bij Haxo.nl



Boven de 49 euro gratis bezorgd

Over Stanley handgereedschap Reserve Mesjes 1996 zonder gaten - 5 stuks/kaart - 0-11-983

De Stanley Reserve Mesjes 1996 zonder gaten (vijf stuks) zijn een ideale hulp bij het doorboren en snijden van je vloerbedekking. Met deze voorraad ben je de komende tijd voorzien van scherpe mesjes.
GebruikDe mesjes zijn vooral geschikt voor het doorboren en snijden van vloerbedekking en plastic.

VoordelenDoor het slimme design met scherpe punten doorboor je met deze mesjes gemakkelijk de vloerbedekking. Het scherpe snijblad zorgt er vervolgens voor dat je moeiteloos door het tapijt heen snijdt.

Specificaties

  • Stanley Reserve Mesjes 1996 zonder gaten (5 stuks)
  • Haakmesje met scherpe punt
  • Lengte 50 mm
  • Dikte 0.65 mm
  • Hoogte 19 mm
Verpakkingsinhoud
  • Stanley Reserve Mesjes 1996 zonder gaten (5 stuks)
Over het merk StanleyGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.