Zilveren Lou Laguiole 6-delige Steakmessenset met blok Jet roestvrij staal

33,60
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Lou Laguiole 6-delige Steakmessenset met blok Jet roestvrij staal

Een 6-delige Jet Lag steakmessen set in universeel messenblokje. Een traditioneel ontwerp in een modern jasje. De 6 steakmessen zijn geheel van hoogglans roestvrij messenstaal en zijn echte uitblinkers op tafel. Dit trendy messenblok heeft een zogenaamde flexibele binnenkant van plastic stengels. Hierdoor past elk mes op elke manier in het blok.

Kenmerkend voor deze steakmessen is het gebruiksgemak. De steakmessen zijn een ware aanvulling voor uw dinertafel, barbecue of keuken.

Kwaliteit staat bij Amefa hoog in het vaandel. Deze steakmessen zijn met grote zorg en precisie vervaardigd uit hoogwaardig roesvrij messenstaal, waardoor het bestek vaatwasmachinebestendig is en niet roest. De producten van Amefa staan dan ook garant voor jarenlang plezier.

Onderhoudsinstructies bestek: onze producten zijn vaatwasmachinebestendig doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig roestvrij staal. Desalniettemin adviseren wij u alle producten nauwkeurig met de hand te wassen alvorens u ze voor de eerste keer gaat gebruiken. Om de stralende glans van uw bestek te behouden, adviseren wij u ze met de zachte kant van een spons te wassen. Ter voorkoming van vlekvorming adviseren wij u het volgende;
• Spoel elk deel met water af, alvorens u het in de vaatwasser zet.
• Plaats messen met het snijgedeelte naar boven in de vaatwasser.
• In verband met mogelijke “contactcorrosie” (veroorzaakt door aanraking van verschillende soorten metaal) raden wij u aan de messen niet in dezelfde bestekmand als de vorken en/of lepels te plaatsen.
• Gebruik niet teveel afwas/naglansmiddel, omdat deze bijtend zijn.
• Wanneer het vaatwasprogramma is afgelopen, open dan de deur om condensatie op het bestek te voorkomen.
• Wrijf bij voorkeur het bestek droog, zodra het vaatwasprogramma beëindigd is.

Maat:
6
Materiaal:
Roestvrij staal,  RVS,  Staal
Voorraad: