Zwarte Homeij Cooking Classic Aanzetstaal 23 cm

20,50
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Homeij Cooking Classic Aanzetstaal 23 cm

Echte culifans scherpen messen met het Homeij Cooking Classic aanzetstaal. Dit aanzetstaal is 23cm lang en hardverschroomd.

What's cooking?
De Homeij Cooking Classic serie onderscheidt zich vooral door een uitstekende kwaliteit voor een toch gunstige prijs. De messen zijn vervaardigd van hooggelegeerd roestvrij staal en zijn duurzaam vlijmscherp. De kuiltjes in het lemmet voorkomen dat de etenswaren aan het lemmet blijven kleven. De krop is gesmeed en het heft is van sterk POM kunststof met klinknagels. De messen zijn goed uitgebalanceerd en leveren uitstekende snijprestaties.

Klassiek keukengereedschap
De Homeij Cooking Classic collectie is zeer breed en bevat een office/schilmesje, universeel keukenmes, steakmes, tomaten/worst/kaasmes met vorkpunt, broodmes, koksmessen 16cm, 20cm en 25cm, santokumes met kuiltjes, hakmes, aanzetstaal, vleesvork, wild/gevogelteschaar en keukenschaar. Tevens zijn er messenblokken met 5delige en 7delige Classic inhoud en een trancheerset, bestaande uit een vleesvork en koksmes verkrijgbaar.

Professionele techniek
Alle messen en messenblokken zijn fraai verpakt en dus ook zeer geschikt om cadeau te geven. Met Homeij heb je een staaltje professionele techniek in handen, waarop standaard 5 jaar garantie zit.

Kenmerken van het Homeij Cooking Classic aanzetstaal:
Hardverchroomd
Krop van gesmeed roestvrij staal
Sterk POM heft met 3 klinknagels
Vaatwasmachinebestendig
Goed uitgebalanceerd
Professionele techniek
5 jaar garantie

Materiaal:
Edelstaal,  Hardmetaal,  RVS
Voorraad: