Zwarte Diamant Sabatier Integra aanzetstaal - RVS/POM - 23cm - geschenkdoos

42,70
4 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Diamant Sabatier Integra aanzetstaal - RVS/POM - 23cm - geschenkdoos

Onderscheidend door de juiste balans tussen functioneel gemak en een robuust maar stijlvol design: de Diamant Sabatier Integra serie. Geniet van topkwaliteit en houd je messen scherp met het Integra aanzetstaal. Altijd klaar om aan de slag te gaan!

  • Het Diamant Sabatier Integra aanzetstaal: het perfecte instrument om snel je favoriete mes weer scherp te maken en aan de slag te kunnen!
  • De Diamant Sabatier Integra lijn biedt iedere liefhebber van koken de perfecte balans tussen functionaliteit en een klassiek design!
  • Het aanzetsaal is gemaakt van gesmeed hardverchroomd staal met 60 HRC (hardheid), stootplaat van RVS met het heft van zeer sterke POM kunststof schalen, vastgezet met 3 klinknagels.
  • Het klassieke ontwerp geeft het Integra aanzetstaal een robuust en stijlvol uiterlijk dat past in elke keuken! Geleverd in zwarte geschenkdoos.
  • Bij vuil is het Integra aanzetstaal vaatwasserbestendig, maar afwassen met de hand sterk aangeraden.
De Diamant Sabatier Integra serie biedt iedere liefhebber van koken topkwaliteit, van hobbykok tot professionele chef. En zo ook met het Integra aanzetstaal. De 23 cm aanzetstaaf is gesmeden uit hardverchroomd staal met 60 HRC (hardheid). Hiermee houd je ieder keukenmes vlijmscherp en snijd je dus altijd moeiteloos en met plezier. Een genot als je vaak en graag in de keuken staat! Het stalen staaf loopt via de gesmeden krop over in het heft. Deze is gemaakt van zeer sterk POM kunststof. Dit is een erg slijtvast materiaal dat ook goed tegen een stootje kan. Zo kan je zonder zorgen aan de slag in de keuken! De zwarte schalen van het heft zijn met 3 klinknagels vastgezet en geven het Integra aanzetstaal zo een mooi klassiek en elegant uiterlijk dat in iedere keuken zal passen. Het Diamant Sabatier Integra aanzetstaal wordt geleverd in een bijpassende zwarte geschenkdoos en kan je dus ook ideaal cadeau doen! Garantie Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit. Het merk Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Maat:
23-cm
Materiaal:
RVS,  Staal
Voorraad: