Eva Trio opscheplepel groot 25,7 x 8,2 x 2 cm RVS zilver

20,49
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Eva Trio opscheplepel groot 25,7 x 8,2 x 2 cm RVS zilver

De opscheplepel van Eva Trio is een mooie aanvulling op jouw serveerbestek! Deze opscheplepel heeft een lengte van 26 cm en is gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de praktische lengte en comfortabele handgreep kan jij moeiteloos grote porties salade, rijst, pasta en dergelijke serveren. Na gebruik is de opscheplepel makkelijk te reinigen en op te bergen: hij is vaatwasserbestendig en kan opgehangen worden dankzij de handgreep met opening. Pluspunten:

  • RVS
  • Vaatwasserbestendig
  • Ophangbaar
Minpunt:
  • Niet in een set verkrijgbaar
Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben! De opscheplepel van Eva Trio is een mooie aanvulling op jouw serveerbestek! Deze opscheplepel heeft een lengte van 26 cm en is gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de praktische lengte en comfortabele handgreep kan jij moeiteloos grote porties salade, rijst, pasta en dergelijke serveren. Na gebruik is de opscheplepel makkelijk te reinigen en op te bergen: hij is vaatwasserbestendig en kan opgehangen worden dankzij de handgreep met opening. Pluspunten:
  • RVS
  • Vaatwasserbestendig
  • Ophangbaar
Minpunt:
  • Niet in een set verkrijgbaar
Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Materiaal:
RVS
Maat:
S
Voorraad: