Enjoy2Cook Serveerlepel - Groot - Zwart - Eva Trio

16,88
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Enjoy2Cook Serveerlepel - Groot - Zwart - Eva Trio

De serveerlepel van Eva Trio is een mooie aanvulling op jouw serveerbestek! Deze lepel heeft een lengte van 26 cm en een breedte van 6 cm. Dankzij de praktische lengte kan jij moeiteloos grote porties salade, pasta, rijst en dergelijke opscheppen. De kunststof lepel is in tegenstelling tot roesvrijstalen serveerlepels wél geschikt voor pannen met antiaanbaklaag; zo hoef jij je tijdens het serveren geen zorgen meer te maken over lelijke krasjes op jouw favoriete pannen! Ook het reinigen en opbergen van deze serveerlepel gaat heel gemakkelijk, want hij is vaatwasserbestendig én ophangbaar. Pluspunten:

  • Geschikt voor pannen met antiaanbaklaag
  • Vaatwasserbestendig
  • Ophangbaar
Minpunt:
  • Hoewel deze serveerlepel hittebestendig is (tot 220̊C), raden wij aan om deze niet te lang in hete pannen te laten zitten.
Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben! De serveerlepel van Eva Trio is een mooie aanvulling op jouw serveerbestek! Deze lepel heeft een lengte van 26 cm en een breedte van 6 cm. Dankzij de praktische lengte kan jij moeiteloos grote porties salade, pasta, rijst en dergelijke opscheppen. De kunststof lepel is in tegenstelling tot roesvrijstalen serveerlepels wél geschikt voor pannen met antiaanbaklaag; zo hoef jij je tijdens het serveren geen zorgen meer te maken over lelijke krasjes op jouw favoriete pannen! Ook het reinigen en opbergen van deze serveerlepel gaat heel gemakkelijk, want hij is vaatwasserbestendig én ophangbaar. Pluspunten:
  • Geschikt voor pannen met antiaanbaklaag
  • Vaatwasserbestendig
  • Ophangbaar
Minpunt:
  • Hoewel deze serveerlepel hittebestendig is (tot 220̊C), raden wij aan om deze niet te lang in hete pannen te laten zitten.
Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Materiaal:
Kunststof
Maat:
S
Voorraad: