Zilveren Lou Laguiole Tradition saladecouvert in houten doos - 2 stuks - taupe

16,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Xenos.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren taupe Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Lou Laguiole Tradition saladecouvert in houten doos - 2 stuks - taupe

De Lou Laguiole Tradition 2-delig slabestek in een prachtige taupe kleur is een schitterende toevoeging aan je eetervaring. Onderdeel van de bekende Tradition collectie van Lou Laguiole, staat deze bestekset bekend om zijn elegante afwerking en moderne kleuren. Het ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Laguiole stijl en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een taupe kleurige afwerking, biedt deze set zowel kwaliteit als esthetiek. Bestel vandaag nog de Tradition bestekset van Lou Laguiole en ervaar de hoge kwaliteit en duurzaamheid! Speciaal ontworpen voor jou!
Of je nu een saladeliefhebber bent of gewoon een saladeset nodig hebt, deze set is perfect voor jou! Maak van elke maaltijd een elegant en stijlvol moment met de Lou Laguiole Tradition 2-delige saladeset in een prachtige taupe kleur. Deze set is een onmisbare aankoop voor mensen die regelmatig salades eten of nog geen saladeset hebben. Inhoud van de set
De saladeset is een must-have voor elk huishouden. Hoewel het geen complete bestekset is, is het een essentiële aanvulling. De set bestaat uit de volgende twee stukken:

  • Saladelepel
  • Saladevork
Beide stukken zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen die het merk Lou Laguiole kenmerken. Met de hand vervaardigd door vakmensen in Frankrijk, getuigt elk stuk van aandacht voor detail en vakmanschap. Het gemak van het slabestek
De saladelepel is ontworpen voor gemakkelijk gebruik en biedt een uitstekende grip. Het is ideaal voor het serveren en opscheppen van salades, groenten en andere gerechten. De saladevork heeft een elegant ontwerp met het kenmerkende Laguiole-symbool, een symbool van vakmanschap en kwaliteit. Samen vormen ze een geweldige set waarmee je je salade moeiteloos kunt serveren! Een prachtige houten doos!
Het slabestek wordt geleverd in een prachtige houten doos die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje verfijning toevoegt aan je eettafel. De doos is gemaakt van prachtig hout en heeft een elegante taupe kleurige afwerking. Het is een perfecte aanvulling op je keukendecor en kan ook dienen als een geweldig cadeau-idee voor speciale gelegenheden. Lou Laguiole staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid, en dat is duidelijk te zien in elk aspect van dit slabestek. Of je het nu dagelijks gebruikt of bewaart voor speciale gelegenheden, deze set voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je eetervaring. Haal vandaag nog de Lou Laguiole 2-delige saladeset in houten doos in huis en geniet bij elke maaltijd van een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit, kwaliteit en elegantie! 100% Glimlach Garantie bij KookGigant!
Naast dit stijlvolle slabestek van Lou Laguiole, biedt KookGigant ook de 100% Glimlach Garantie! Bestel eenvoudig je nieuwe kookartikelen en ontvang ze snel thuis. Laat een glimlach op je gezicht verschijnen terwijl je geniet van je maaltijden met je nieuwe keukenartikelen!

Materiaal:
Chroomstaal,  Polypropyleen,  Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: