Sea to Summit DeltaLight Camp Set 4.4 Campingservies - 4 kommen & 4 bekers - Blauw/Grijs - kunststof

33,25 29,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Wiggle


Merk:
Kleur:
Blauw Grijs Pacific Wit

Over Sea to Summit DeltaLight Camp Set 4.4 Campingservies - 4 kommen & 4 bekers - Blauw/Grijs - kunststof

Onze BPA-vrije, met glasvezel versterkte polypropyleen DeltaLight Kampeerset 4.4 is een lichtgewicht en compacte kampeerset voor vier personen die ideaal is voor expedities en kampeertochten met de familie. Deze ruimtebesparende set bestaande uit acht delen kan worden ingepakt in haar eigen thermogevormde opbergetui en nestelt zich handig in onze nieuwe Alpha Potten. De functionele rechtwandige vorm van het nestelende paar DeltaLite kommen leveren royale afmetingen op en de binnen- en buitenkommen hebben verschillende kleuren zodat ze makkelijk met elkaar kunnen worden gepaard. De geïsoleerde, ergonomisch vormgegeven DeltaLite Insul Mokken zijn makkelijk vast te pakken en worden geleverd met afneembare siliconen nipdeksels en eenvoudig te reinigen isolatiehoezen. Producteigenschappen

  • Lichtgewicht, duurzaam en makkelijk in het onderhoud.
  • BPA-vrij, met materialen die zijn goedgekeurd voor de voedingsindustrie, is deze set geschikt voor de magnetron en vaatwasmachinebestendig.
  • Wordt geleverd met een thermogevormd opbergetui.
  • De uitvoering in twee kleuren maakt het makkelijk om de set te identificeren.
  • Nestelt in de Alpha Potten voor compacte verpakking.
  • De set bevat: 2 x blauwe 1L DeltaLight kommen, 2 x grijze 900ml DeltaLightkommen, 2 x blauwe 350ml DeltaLightinsul mokken, 2 x grijze 350ml DeltaLightinsul mokken.

Maat:
One size
Materiaal:
Siliconen
Voorraad: