Amefa Gebaksvorkjes Austin Vintage Zwart 6 Stuks

19,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Xenos.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Mat Mat Zwart Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Amefa Gebaksvorkjes Austin Vintage Zwart 6 Stuks

Het model Austin van Amefa is verfijnd en elegant. Het heeft een moderne uitstraling maar lonkt met zijn zachte lijnen en vloeiende rondingen ook naar traditie.

Deze set bestaat uit:

• 6 gebaksvorkjes

Dit bestek is gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal en is afgewerkt met een dunne, voedselveilige titanium coating die zorgt voor een levendige kleur.

Onderhoudsinstructies
Om gekleurd bestek zo lang mogelijk mooi te houden is met de hand afwassen altijd de beste keuze. Het bestek kan ook in de vaatwasser worden gereinigd mits je een wasprogramma kiest met een temperatuur van 40 of lager en een reinigingsmiddel gebruikt met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Ook raden wij aan om het bestek af te spoelen voordat je het in de vaatwasser plaatst, zodat voedselresten, zout en zuren het bestek niet aantasten. Messen kunnen het beste gescheiden van vorken en lepels worden geplaatst om contactcorrosie te voorkomen. Wij adviseren om na afloop van het programma het bestek direct af te drogen met een zachte doek. Genieten van lekker eten doe je met Amefa bestek! Amefa is er voor elke dag én de bijzondere momenten. Met aandacht voor detail en in lijn met de laatste trends biedt Amefa bij Blokker een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten voor elk budget. Of het nu gaat om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue, er is een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt al sinds 1931 alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Maat:
6
Materiaal:
Chroomstaal,  Chroomstaal 18/0
Voorraad: