Maxwell and Williams Maxwell & Williams Diamonds Round Serveerschaal Ø 30 cm

29,49
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Maxwell and Williams Maxwell & Williams Diamonds Round Serveerschaal Ø 30 cm

De nieuwe Diamonds collectie heeft net dat extra’s waardoor het geen alledaags servies betreft. In alle items zit een 'zoals de naam al weggeeft' diamant reliëf/patroon verwerkt. Deze ronde, elegante, klassieke en zowel moderne collectie kan tevens goed gecombineerd worden met alle andere items uit de White Basics collectie van Maxwell & Williams. De Diamonds collectie is gemaakt van Durable Porcelain, wat betekent dat er een aluminiumlegering in verwerkt zit wat het servies zeer sterk maakt. Dit diepe bord is uitstekend te gebruiken als pasta, salade, of dessertbord. Het servies is oven-, en magnetronbestendig en na gebruik kan het servies gemakkelijk in de vaatwasmachine worden geplaatst.

Specificaties:
•1 Diep bord ø 30 cm
Inhoud: 500 ml

Over Maxwell & Williams
Het van origine Australische merk Maxwell & Williams heeft een zeer overtuigend en eenvoudig concept: een uitgebreide keuze aan serviesgoed van goede kwaliteit voor een prettige prijs. De lijnen bieden een aangename veelzijdigheid in zowel vorm als design. Kortom; met Maxwell & Williams kun je allerlei tafelschikkingen maken en volop creatief zijn.

Om porselein te maken voegt men aan de zo wit mogelijke harde klei (kaolien), veldspaat en kwarts-zilverzand toe om de massa minder vet en bij verhitting glasachtig te laten worden. Daardoor is porselein, in tegenstelling tot aardewerk, vanuit zichzelf niet poreus. Porselein is hard, reuk- en smaakloos en verkleurt nauwelijks.

Met een basis wit servies als uitgangspunt kun je door slechts enkele items te vervangen een totaal andere stijl creëren. Maxwell & Williams werkt met drie kwaliteiten:

1. White Basics: Puur Porselein stamt oorspronkelijk uit China, waar het basis-ingrediënt kaolien in overvloed aanwezig is.

2. Durable Porcelain: Om het materiaal harder te maken wordt een aluminiumlegering en eventueel een klein percentage gemalen as van beenderen toegevoegd aan het pure porselein. Qua eigenschappen lijkt het dan sterk op Bone China.

3. Bone China: Beenderporselein of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé. De grondstoffen kaolien, veldspaat en kwarts-zilverzand worden vermengd met 40 tot 50% gemalen as van beenderen. Bone China is doorschijnend, zeer sterk, zeer licht van gewicht en heeft een specifieke ivoorkleur.

Materiaal:
Porselein
Voorraad: