Palmer Bord diep Confetti 21 cm Roze Stoneware 2 stuk(s)

31,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Palmer Bord diep Confetti 21 cm Roze Stoneware 2 stuk(s)

Met de serie Confetti van Palmer wordt elk gerecht een feest! Deze vrolijke diepe borden bestaan uit meerdere kleuren, wat ze tot opvallende items op de tafel maakt. De matte afwerking en structuur geven deze borden een robuust karakter. Deze borden zijn oven- en magnetronbestendig tot een temperatuur van 220℃. Daarnaast is het materiaal stoneware geur- en kleurbestendig en kan het na gebruik gereinigd worden in de vaatwasmachine. Je kunt dus jarenlang genieten van deze feestelijke borden. Deze set bestaat uit 2 diepe (pasta)borden met een diameter van 21 cm. Belangrijkste kenmerken:
· Product: 2 diepe borden
· Doorsnede: 21 cm
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Roze met grijze en blauwe patronen
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220℃
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is. Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Materiaal:
Porselein
Voorraad: