Transparante Duralex Picardie Longdrinkglas 50 cl - Gehard glas - 6 stuks

7,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Duralex Picardie Longdrinkglas 50 cl - Gehard glas - 6 stuks

De transparante Picardie glazen zijn Duralex zijn al bekende gasten in veel huishoudens en in de horeca. Zo ook deze longdrinkglazen. De glazen hebben een prachtig stijlvol design en zijn erg multifunctioneel. Deze longdrinks kun je gebruiken voor het serveren van koude- en warme toepassingen. De glazen zijn namelijk gemaakt van gehard glas en zijn schokbestendig en bestand tegen thermische schommelingen. Daarnaast zijn deze longdrinkglazen stapelbaar en nemen ze ook nog eens weinig ruimte in. Na gebruik kunnen deze longdrinks eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine. Deze set bestaat uit 4 transparante longdrinkglazen met een inhoudsmaat van 50 cl.

Belangrijkste kenmerken
• Materiaal: Gehard glas
• Inhoud set: 6 longdrinkglazen
• Kleur: Transparant
• Inhoud glazen: 50 cl
• Serie: Picardie
• Vaatwasmachinebestendig: Ja
• Magnetronbestendig: Ja, tot 120℃
• Vriezerbestendig: Ja, tot -20℃

Gehard glas
Het merk Duralex laat zich kenmerken door haar producten gemaakt van gehard glas. Gehard glas wordt op een opvallende wijze geproduceerd. Als eerst wordt het glas verhit tot een temperatuur van ongeveer 700 ℃. Na deze verhitting wordt het glas in een snel tempo gekoeld, waardoor het glas weerstand kan bieden aan thermische schokken van 130 °C tot – 20 °C. Gehard glas is 2,5 keer zo sterk dan gegloeid glas en is te vergelijken met de sterkte van een autovoorruit. Gehard glas is dus hét perfecte materiaal voor glazen, koppen en schalen. Bovendien is gehard glas zeer geschikt voor gebruik van de magnetron- en vriezer.

Duralex
Al sinds 1945 is het Franse merk Duralex specialist in het design en productie van gehard glaswerk. Duralex staat voor duurzaamheid en tijdloos. Deze duurzaamheid komt naar voren door het geharde glaswerk wat jarenlang meegaat, zelfs bij regelmatige reiniging in de vaatwasser. Door de grote verscheidenheid glaswerk vind je in de Duralex assortiment precies wat je zoekt… van tumblerglazen tot schalen en handige kommen.