Transparante Libbey Whiskyglas - Gles - 36 cl / 360 ml - 6 stuks - hoge kwaliteit - luxe design - vaatwasserbestendig

33,95 29,95
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Libbey Whiskyglas - Gles - 36 cl / 360 ml - 6 stuks - hoge kwaliteit - luxe design - vaatwasserbestendig

Met dit Gles whiskyglas 36 cl van Libbey haal je een prachtig en stijlvol glas in huis om fijn en ontspannen van je whisky te genieten. Het glas bestaat uit een set van zes identieke glazen. Dit exemplaar maakt deel uit van de collectie Gles whiskyglazen, bestaande uit vier whiskyglazen, met elk een andere inhoud en vorm. De Gles glazen hebben een inhoud van 28 cl, 29 cl en 30 cl. Dit specifieke whiskyglas heeft een inhoud van 36 cl. Alle Gles glazen hebben een dikke bodem, waardoor ze zeer stabiel op tafel staan. De collectie is ontworpen voor het serveren van whisky, maar de glazen kunnen ook goed gebruikt worden als waterglas of voor frisdrank.

Vorm en smaak
Het stijlvolle Libbey glas is gemaakt van geblazen glas en kenmerkt zich door de bel in de bodem van het glas. Door de speciale vorm van het whiskyglas blijft de smaak en geur van de whisky perfect bewaard in het glas, waardoor je er lang van kunt genieten. De vorm van het whiskyglas is een combinatie van een Double Old Fashioned, het meest iconische glas om whisky uit te drinken, en een Spey Tumbler. De hoogte van het Gles drinkglas is 105 mm en de diameter is 83 mm. Met dit elegante glas maak je direct indruk op je gasten.

Beleving
Met dit whiskyglas in de hand wordt ieder diner, borrel of een moment voor jezelf bijzonder. Geniet intens van dit luxe whiskyglas en kom volledig tot rust. Alle Gles glazen zijn vrij van metalen en volledig te hergebruiken bij de productie van nieuwe glazen. Libbey produceert met oog voor duurzaamheid en het milieu en zijn prachtig om te klinken op het leven. Het Libbey Gles whiskyglas 36 cl kan in de vaatwasser tot 60 graden Celsius, maar we raden aan om de whiskyglazen met de hand te wassen voor het behoud van de kwaliteit. Ook adviseren we om grote temperatuurverschillen in een korte tijd te vermijden in het glaswerk.

Product kenmerken:

  • Whiskyglas

  • Set van zes glazen

  • Materiaal: Glas

  • Hoogte: 105 mm

  • Breedte: 83 mm

  • Lengte: 83 mm

  • Inhoud: 36 cl (360 ml - 12,17 OZ)

  • Gewicht: 345 gram

  • Vaatwasser bestendig

  • Onderdeel van de Gles collectie (4 verschillende whiskyglazen)