Transparante Luminarc Nuevo Theebekerset - 320ml - 6 stuks

26,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Luminarc Nuevo Theebekerset - 320ml - 6 stuks

Productkenmerken ✓ 6 glazen met een inhoud van 320 ml
✓ Gemaakt van hoogwaardig getemperd glas
✓ Vaatwasserbestendig en hittebestendig

Luminarc Nuevo theeglazen
Ontdek de praktische veelzijdigheid van deze mooie set van 6 theeglazen. Met hun stijlvolle ontwerp zijn ze niet alleen perfect voor een heerlijk kopje thee, maar ook voor verschillende soorten koffie en warme chocolademelk. Luminarc heeft deze glazen ontwikkeld met geharde kwaliteit, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Inhoudsmaat
Elk glas heeft een inhoudsmaat van 320 ml, waardoor je genoeg ruimte hebt om je favoriete warme drank te genieten. De glazen zijn geschikt voor gebruik tot aan de rand gevuld, zodat je volop kunt genieten van je drankje.

Getemperd glas
Gemaakt van hoogwaardig getemperd glas, bieden deze theeglazen niet alleen een praktische functionaliteit, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je serviescollectie. Ze zijn gemaakt in Frankrijk, een teken van vakmanschap en kwaliteit.

Hoogwaardige glazen
Of je nu wilt genieten van een ontspannen thee-ochtend of een gezellige koffiepauze, deze set van 6 theeglazen van Luminarc is de perfecte metgezel. Voeg een vleugje elegantie en gebruiksgemak toe aan je dagelijkse routine met deze hoogwaardige glazen.

Over Luminarc
Luminarc is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige glaswerk en tafelaccessoires. Met meer dan een eeuw ervaring in de glasindustrie biedt Luminarc producten van uitzonderlijke kwaliteit en stijlvol design.