Transparante Maxxo - Latteglazen Dubbelwandig, set van 6 - Maxxo

49,34
4 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Transparante Maxxo - Latteglazen Dubbelwandig, set van 6 - Maxxo

Latteglazen Dubbelwandig, set van 6 van het merk Maxxo Dubbelwandige latteglazen voor een heerlijke latte macchiato. De glazen worden geleverd in een set van 6 en hebben een inhoud van 380 ml per stuk.
Doordat de glazen zijn gemaakt van borosilicaat thermoglas, zijn de glazen bestand tegen warme en koude vloeistoffen.
Tevens zijn de glazen ook krasbestendig en kunnen in de vaatwasmachine. Pluspunten:
+ Set van 6,
+ 380 ml,
+ Dubbelwandig,
+ Bestand tegen warme en koude vloeistoffen,
+ Krasbestendig,
+ Vaatwasser bestendig

Minpunten:
- Geen handgrepen Waarom dubbelwandige glazen? De belangrijkste reden om te kiezen voor dubbelwandige glazen is de isolatie. Door de lucht tussen de wanden blijft de inhoud langer warm of koud. Dus ook voor dranken als ice tea met veel ijsblokjes zijn dubbelwandige glazen een uitkomst. Wat is een Latte Macchiato? Een Latte Macchiato bestaat uit meer melk dan een cappuccino. Een Latte Macchiato maak je in een hoog glas waarbij de verdeling ongeveer 2/4 gestoomde melk, 1/4 melkschuim en 1/4 espresso is.
Een Latte Macchiato is ook heel eenvoudig te verrijken met speciale smaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pumpkin spice latte of een caramel latte. Hoe maak je een Latte Macchiato? Begin met het opschuimen van de melk. Dit kan volle melk zijn maar mag ook een soja, kokos of havermelk zijn, zolang deze maar goed schuimt.
Vul het glas 3/4 met de warme melk en melkschuim.
Zet een espresso en giet deze rustig door het midden van de melkschuim. Je ziet dan direct de lagen, waar de latte macchatio om bekend staat, ontstaan. Wat is het verschil tussen een Latte Macchiato en een koffie verkeerd? Een koffie verkeerd of caffé Latte bestaat uit 1/3 koffie en 2/3 (warme) melk. Bij een Latte Macchiato heb je een dikke laag melkschuim waardoor je de mooie verdeling in het hoge glas terugziet. Wat is het verschil tussen een Latte Macchiato en een cappuccino? Een Latte Macchiato heeft in verhouding tot een cappuccino meer melk.
Een cappuccino bestaat uit 1/3 melk, 1/3 melkschuim en 1/3 espresso. Een glas voor een Latte Macchiato is hoger, heeft meer inhoud en dus is er meer ruimte voor de warme melk. Waar komt de Latte Macchiato vandaan? De Latte Macchiato komt uit Italië en wordt daar gezien als kinderkoffie door de grote hoeveelheid melk.

Maat:
6,  One size
Materiaal:
Glas,  Material/Materiaal band
Voorraad: