Witte Nobo Bureau Notitiebord Met Droog Uitwisbaar Glasoppervlak - Inclusief Whiteboard Marker met Wisser - voor Kantoor en Thuiswerken

33,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Glanzend Glanzend wit Grijs Wit

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Witte Nobo Bureau Notitiebord Met Droog Uitwisbaar Glasoppervlak - Inclusief Whiteboard Marker met Wisser - voor Kantoor en Thuiswerken

Nooit meer post-its nodig voor korte notities!

Het unieke Persoonlijke bureau glasbord in helder wit heeft een stijlvol design en is droog-uitwisbaar, waardoor het uitstekend gebruikt kan worden voor notities. Het randloze, droog-uitwisbare glasbord biedt voortreffelijke uitwisbaarheid met de hoogtste resistentie tegen inktvlekkeen, penstrepen, krassen en deuken. Schrijf iets op, veeg het bord schoon en begin fris opnieuw. Of plak een briefje op het geharde glasoppervlak. Plaats het handig achter een toetstenbord en gebruik de verborgen lade om uw bureau opgeruimd te houden. Geleverd met een mini Nobo droog-uitwisbare marker met een wisser aan het uiteinde.

Eigenschappen

  • Het magnetische glasbordoppervlak van gehard veiligheidsglas met ultra uitwisbaarheid met de hoogste weerstand tegen inktvlekken, penstrepen, krassen en deuken.
  • Geleverd met een mini Nobo droog-uitwisbare marker met een wisser aan het uiteinde.
  • Schrijf of plak uw notitie direct op het glasbordoppervlak. Het past perfect tussen een toetsenbord en monitor (standaard).
  • Kleine verborgen lade voor het opbergen van kleine bureau accessoires.
  • 25 jaar garantie op het glasbordoppervlak.

Maat:
15,  4-cm,  45,  Standaard
Materiaal:
Plastic
Voorraad: