Transparante Bormioli Luigi Luigi Bormioli Wijnglas Magnifico 35 cl 6 stuks

49,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Bormioli Luigi Luigi Bormioli Wijnglas Magnifico 35 cl 6 stuks

Aroma’s komen perfect tot zijn recht in deze elegante Magnifico wijnglazen van Luigi Bormioli. De wijde kelk zorgt ervoor dat er genoeg zuurstof wordt gemengd met de wijn, waardoor deze kan ademen. Het innovatieve materiaal Son.hyx heeft een prachtige kleur reflectie, waardoor de kleur van de wijn er echt uitspringen. Daarnaast zijn deze wijnglazen extreem sterk en is de steel versterkt met titanium. Deze glazen zijn dus prima te reinigen in de vaatwasmachine. Deze set bestaat uit 6 wijnglazen met een inhoudsmaat van 35 cl.

Belangrijke kenmerken:
• Inhoud set: 6 wijnglazen
• Inhoud glazen: 35 cl
• Serie: Magnifico
• Merk: Luigi Bormioli
• Materiaal: Son.hyx glas
• Reiniging: Vaatwasmachine
• Bedrukt met Rotery


Magnifico
De hoogwaardige wijnglazen uit de Magnifico serie van het hoogwaardige glasmerk Luigi Bormioli vergroten je drinkplezier. De elegante kelk is zeer geschikt om diverse wijnen uit te serveren. De versmalling van het glas aan de bovenzijde zorgt ervoor dat de aroma's van de wijn in het glas blijven, waardoor je van een intense smaakbeleving kunt genieten.

Son.hyx
Het glaswerk van Luigi Bormioli is vervaardigd uit het innovatieve SON. hyx materiaal. SON. hyx is een materiaal dat geblazen wordt uit licht loodvrij kristalglas. SON. hyx is een sprankelend extreem helder glas, dat door het gebruik van licht kristalglas de kleur van iedere wijn goed tot zijn recht laat komen. Daarnaast zijn de stelen van de glazen versterkt met titanium, waardoor ze beter bestand zijn tegen stoten en dus een langere levensduur zullen hebben. Het smeltproces van het SON. hyxglas is volledig milieuvriendelijk. Bovendien is het glaswerk getest op sterkte van de kelk, de rand en de steel. De glasseries van Luigi Bormioli zijn vaatwasmachinebestendig en resistent tegen krassen en vochtaanslag.

Luigi Bormioli
Het Italiaanse glasmerk Luigi Bormioli is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in de glasindustrie. Ieder product van het Italiaanse merk Luigi Bormioli wordt met veel aandacht ontworpen en met de hoogste kwaliteit geproduceerd. Dat zie je terug in ieder wijnglas, champagneflûte of tumbler die van de productieband rolt. Met het zelfontwikkelde en innovatieve materialen als SON. hyx en Sparkx onderscheid Luigi Bormioli zich niet alleen op kwaliteit, maar ook op vernieuwing. Het glaswerk van Luigi Bormioli is voor zowel professioneel als thuisgebruik zeer geschikt en komt binnen iedere tafelsetting tot zijn recht, van chique tot eigentijds.