Berndes Vario Click Induction smoorpan met deksel - aluminium - Ø 28 cm - Zwart

118,94
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Berndes Vario Click Induction smoorpan met deksel - aluminium - Ø 28 cm - Zwart

Berndes is een Duits bedrijf dat sinds 1921 bestaat. Berndes kan zich berusten op een rijke traditie. Als pionier en innovator ligt de focus op kwaliteitsproducten, gewaardeerd door consumenten over de gehele wereld. En dat al voor meer dan 90 jaar. Het feit dat de producten ontworpen en geproduceerd worden in Duitsland is de basis voor het vertrouwen van de kwaliteit. Als innovators op het gebied van potten en pannen, is Berndes de uitvinder van gegoten aluminium pannen met een “non stick” coating. Dat maakt deze pannen zeer stabiel, licht van gewicht in gebruik met een perfecte warmtegeleiding. Daardoor hebben de meesten pannen van Berndes het predicaat “energiezuinig” ontvangen. Door de speciale productiemethode van de magnetische bodem, zijn deze pannen geschikt voor afwisseling tussen alle warmtebronnen. Berndes heeft verschillende lijnen met potten en pannen ontworpen, om te voldoen aan de wensen van de professionele chef tot en met de hobby kok. Met deze ervaring, de beste materialen, het mooiste ontwerp, ondersteunen ze de liefde voor ongekende kwaliteit en lekker koken. Immers, liefde is het belangrijkste ingrediënt voor een perfecte maaltijd.
De lijn “Professional” heeft de series die in de ambitieuze keuken horen. Kookgereedschap van het hoogste niveau voor de professionele- en hobbykok. Onder deze lijn vallen de series Vario Click Induction en de Vario Click Induction White. De pannen kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen. Door de 6 mm magnetische bodem die op een speciale manier geproduceerd is kan de pan op afwisselende warmtebronnen gebruikt worden.
Deze Braadpan met deksel 28 cm van Berndes is uitermate geschikt voor het sudderen en braden. De Braadpan is er ook in 24 cm en 32 cm. De inhoud van deze braadpan is 2,40 liter en de rand heeft een hoogte van 7 cm. De deksel is hittebestendig en gemaakt van onbreekbaar veiligheidsglas. Berndes heeft de pannen gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit gegoten aluminium. De anti aanbak laag is 100% PFOA vrij en heeft heel weinig vetstof nodig tijdens het bakken. Berndes adviseert de pan schoon te maken met de hand afwas.

Maat:
28
Materiaal:
Aluminium
Voorraad: