Groene GreenPan Featherweights Keramische Antikleef Braadpan met deksel Ø 22 cm

101,97
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Groen Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Featherweights Keramische Antikleef Braadpan met deksel Ø 22 cm

De PFAS-vrije GreenPan Featherweights Keramische Braadpan - Ø 22 cm – Inductie is 50% lichter dan gietijzeren potten en daardoor veel gemakkelijker in gebruik. Deze braadpan is geschikt voor alle vuren, ook inductie. De Thermolon™ Infinity Professional keramische anti-aanbaklaag en het speciale deksel zorgen bovendien keer op keer voor smakelijke, sappige gerechten! GreenPan Featherweights Inductie Braadpan - Ø 22 cm - Keramisch ✅ 50% lichter* dan gietijzer
✅ Inclusief siliconen handgreepbeschermers
✅ Gezond koken dankzij de duurzame keramische anti-aanbaklaag
✅ Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
✅ Warmt 3x sneller op dan gietijzer, waardoor je gerecht sneller klaar is
✅ Makkelijk schoon te maken.
✅ Mag in de vaatwasser en in de oven (tot 200° C)
*de vergelijking is gebaseerd op in-house testprocedures De GreenPan Featherweights Keramische Braadpan - Ø 22 cm – Inductie is maar liefst 50% lichter dan gietijzer. Perfect als je houdt van lekkere stoofpotjes maar niet van zware pannen. De braadpan warmt bovendien 3x sneller op dan gietijzer, waardoor je gerecht snel klaar is! Tips van onze GreenPan Specialist: ❕ Zorg ervoor dat de braadpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
❕ Laat de braadpan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
❕ De braadpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.

Gezonde keramische anti-aanbaklaag
De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. De pan bevat niet de schadelijke stof PFAS. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen. Over GreenPan GreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

Materiaal:
Aluminium,  Gietaluminium,  RVS
Voorraad: