Zwarte Tefal Trattoria Braadpan - Ø28 cm - Inclusief Deksel

75,50
6 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Tefal Trattoria Braadpan - Ø28 cm - Inclusief Deksel

De Tefal Trattoria Braadpan - Ø28 cm is speciaal ontworpen om zoveel mogelijk smaak toe te voegen aan gerechten. Doordat de stoofpan extra warmte vasthoudt, kan je perfect aanbraden en liggen supermalse resultaten binnen handbereik. De Titanium Extra anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je de pan moeiteloos kunt schoonmaken.

Tefal Trattoria Braadpan - Ø28 cm - Inclusief Deksel

  • De elegante aluminium constructie en dikke bodem van de pan zorgen voor extra warmteretentie voor heerlijk malse gerechten
  • Met deksel van gegoten aluminium
  • Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie
  • De Titanium Extra anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de braadpan eenvoudig te gebruiken is en eenvoudig schoon te maken is
  • Handvatten van gegoten aluminium: robuust en duurzaam
  • Milieuvriendelijke braadpan: recyclebare producten met veilige anti-aanbaklaag (geen PFOA, geen lood, geen cadmium)
De pan in gebruik
Deze pan is ideaal voor 4 personen.

Tip: Let met het koken op inductie op de juiste diameter, de onderkant van de pan dient even groot te zijn als de kookzone die je gebruikt.

Titanium Extra anti-aanbaklaag
De Titanium Extra anti-aanbaklaag maakt de pan makkelijk om schoon te maken, terwijl het stevige ontwerp en de hoogwaardige materialen ervoor zorgen dat je lang van de topprestaties van de pan gebruik zult kunnen genieten.

Geschikt voor alle warmtebronnen
Afgezien van deze topkwaliteit is de Trattoria ook zeer veelzijdig: deze inductiestoofpan kan tot een temperatuur van 250 °C in de oven gebruikt worden, en is geschikt voor alle soorten fornuizen, waaronder inductie.

Stovember De temperatuur daalt en het wordt steeds donkerder. De kou, wind en regen houdt iedereen binnen. Het is weer zover, het is tijd voor stoven! Veel stoofrecepten gaan over van ouder op kind en brengen zo veel herinneringen met zich mee. Maar het is ook erg leuk om ze een twist mee te geven met een bijvoorbeeld een bepaald ingrediënt. Laat je inspireren met de recepten op deze pagina en deel met ons jouw creaties via #stovember!

Over de Trattoria serie Perfect aangebraden en heerlijk malse gerechten worden binnen handbereik gebracht met de Tefal Trattoria stoofpan. De Trattoria laat smaken perfect tot hun recht komen. Maak van elke doordeweekse maaltijd een feestmaal. Ervaar het verschil van de dikkere bodem van gegoten aluminium: hierdoor wordt warmte beter vastgehouden, zodat je ingrediënten perfect kunt aanbraden. Ervaar keer op keer dezelfde gelijkmatige bereiding.

Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

Maat:
28
Materiaal:
Aluminium
Voorraad: