Bruine Boska Tapas Fondueset Bianco L - Fondueset - Mag in vaatwasser en magnetron - 600 ml

39,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Wit Wit / Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Boska Tapas Fondueset Bianco L - Fondueset - Mag in vaatwasser en magnetron - 600 ml

Geef je binnenkort een feestje? Dan staat deze Tapas Fondue Bianco L van BOSKA voor je klaar! De kleine fonduepan van aardewerk heeft een inhoud van 600 ml, genoeg voor 350 gram kaasfondue of 400 ml saus. Het waxinelichtje houdt het voor je warm. Wat ga jij erin dopen?

Deze set bevat een kleine fonduepan, vier stijlvolle fonduevorkjes en een onderstel met donker houten accenten. Plaats de pan even in de magnetron om de kaas snel te smelten. Zet hem daarna op het onderstel en het bijgeleverde waxinelichtje houdt het voor je warm. De fonduepan is van keramiek en kan na gebruik gewoon de vaatwasser in. Wel zo fijn!

De Tapas Fondue Bianco L van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze compacte fondueset is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Is het weer barbecuetijd? Gebruik deze Tapas Fondue om sausjes zoals satésaus warm te houden. Of zet meerdere pannetjes op tafel voor meerdere smaken. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de BOSKA Tapas Fondue Bianco L.

Maat:
600 ml,  L
Materiaal:
Keramiek
Voorraad: