Bruine Boska Fondueset Pro L - Kaas fondue - Gietijzer - voor 1,2 kilogram Kaas - 1,8 liter

99,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Bruin, Zwart Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Boska Fondueset Pro L - Kaas fondue - Gietijzer - voor 1,2 kilogram Kaas - 1,8 liter

Met de BOSKA Fondueset Pro L heb je een fondueset die geschikt is voor elk type fornuis. De fonduepan is gemaakt van gietijzer en Europees eikenhout en heeft een inhoud van 1,8 liter. Genoeg voor maar liefst 1,3 kilo kaasfondue! Naast de pan vind je nog een brander, onderstel, 6 fonduevorken en recept in deze complete, robuuste set.

De gietijzeren fonduepan is geschikt voor gebruik op een keramisch, elektrisch, inductie of gasfornuis. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals magnetron of oven – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Met een inhoud van 1,8 liter heb je ruimte voor maar liefst 1,3 kilo gesmolten kaas. Dit is genoeg als maaltijd voor 6 personen of een originele snack voor nog veel meer. Op het gietijzeren met eikenhouten onderstel blijft je kaas door de fonduebrander lang warm.

Na gebruik is de set zo weer schoon. Was de fonduevorken en pan met de hand af met warm water en afwasmiddel. Het onderstel krijg je gemakkelijk met een natte doek schoon. Door de uitstekende kwaliteit van de Fondueset Pro L en de standaard 10 jaar garantie van BOSKA, geniet je nog jarenlang zorgeloos van de lekkerste kaasfondue.

Maat:
6,  L
Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: