Zwarte Boska Tapas Fondueset Nero L - Fondueset - Mag in vaatwasser en magnetron - 600 ml

39,99
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Boska Tapas Fondueset Nero L - Fondueset - Mag in vaatwasser en magnetron - 600 ml

Geef je binnenkort een feestje? Dan staat deze Tapas Fondue Nero L van BOSKA voor je klaar! De fonduepan van aardewerk heeft genoeg ruimte voor 400 ml gesmolten chocolade, kaasfondue of sausjes. Het waxinelichtje houdt het voor je warm. Wat ga jij erin dopen?

Deze fondueset bevat een kleine fonduepan, vier stijlvolle fonduevorkjes en een onderstel met donker houten accenten. Plaats de pan even in de magnetron om de kaas of chocolade snel te smelten. Zet hem daarna op het onderstel en het bijgeleverde waxinelichtje houdt het voor je warm. De fonduepan is van keramiek en kan na gebruik gewoon de vaatwasser in. Wel zo fijn!

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Is het weer barbecuetijd? Gebruik deze Tapas Fondue om sausjes zoals satésaus warm te houden. Of zet meerdere pannetjes op tafel voor meerdere smaken. Chocoladeliefhebber? Snij wat fruit, laat de chocolade smelten in deze Tapas Fondue Nero L van BOSKA en sla je slag. Je hebt 400 ml tot je beschikking!

Materiaal:
Aardewerk,  Hout
Voorraad: