Zilveren Boska Party Fondue Mr. Big - Kaas fondue - voor 5500 gram Kaas - 6,5 L

329,99
5 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Bruin Wit Zilver

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Boska Party Fondue Mr. Big - Kaas fondue - voor 5500 gram Kaas - 6,5 L

Stukjes brood, komkommer of vleeswaren dippen in heerlijk gesmolten kaas. Met z’n twaalven? Dat kan met de supergrote Party Fondue Mr. Big van BOSKA. Deze fondueset biedt genoeg ruimte voor maar liefst 6,5 liter aan kaasfondue. Of wat dacht je van een grote pan vol glühwein, bowl of soep? Dat belooft een gezellig feestje te worden!

Met deze speciale fondueset haal je een echte prijswinnaar in huis. Door zijn looks heeft hij een Red Dot Design Award en een iF Design Award gewonnen. Naast de grote fonduepan ontvang je bij deze set ook een stijlvol onderstel, drie fondue branders en twaalf fonduevorken in bijpassend eikenhout. Ideaal voor feesten en borrels. Verras je gasten met maar liefst 6,5 liter aan de meest smaakvolle kaasfondue. Of serveren hen Chinese- of chocoladefondue. Mr. Big is ook geschikt als ijsbak, om flessen koud te houden.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

De fonduepan is vuurvast, dus geschikt voor gebruik op open vuur. Was hem na gebruik wel even met de hand af. De fondueset is verpakt in een sfeervol houten krat. Dit maakt de set zeer geschikt om met een aantal mensen cadeau te doen. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op deze Mr. Big. Zo kun je je visite nog jarenlang verrassen met de lekkerste kaasfondue!

Maat:
6
Materiaal:
Aardewerk,  Edelstaal,  Keramiek
Voorraad: