Roestvrijstalen Frico fluitketel rvs - zwart - 3.5 L

38,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Frico fluitketel rvs - zwart - 3.5 L

Wie kent het geluid niet. Een nostalgisch fluitje wanneer het water heeft gekookt. Deze fluitketel ziet er uit als de ketels van vroeger, maar dan met een kleine upgrade. De nostalgie van vroeger maar dan in een trendy jasje!

De fluitketel heeft een indrukwekkende inhoud van 3.5 liter. Zo kun je altijd genoeg water koken! De greep is gemaakt van kunststof, de ketel zelf is gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrijstaal. Dit maakt de fluitketel vaatwasmachinebestendig en zeer hygiënisch. De fluitketel werkt op alle warmtebronnen, zelfs op inductie. Dit maakt deze design ketel helemaal perfect voor jou!

Kenmerken :

  • 3.5 liter inhoud
  • Gemaakt van 18/10 roestvrijstaal
  • Werkt op alle warmtebronnen
  • Mooi design
  • Fluit als het water kookt
  • Prachtig als versiering maar ook heel functioneel

Over Edënbërg

Decorate your kitchen since 1961 Het merk Edënbërg staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit/prijsverhouding . Edënbërg onderscheidt zich door innovatieve producten aan te bieden, die op de consumenten zijn ingesteld. Elk product van Edënbërg staat bekend om haar duurzaamheid en uiterst praktisch gebruik in de keuken. Tevens staat Edënbërg bekend om haar kwaliteit en precisie. Edënbërg is gespecialiseerd in de productie van pannen, fluitketels, broodtrommels, messen, stoompannen, kruidenrekjes, afdruiprekjes, bestek en nog veel meer keukenaccessoires.

Materiaal:
Chroomnikkelstaal,  RVS
Voorraad: