Zilveren Paella pan, Plaatstaal, 50cm - Garcima | Valenciana

20,19
4 Prijzen, De beste prijs bij Nisbets


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Over Zilveren Paella pan, Plaatstaal, 50cm - Garcima | Valenciana

Paella pan 50 cm staal Echte paella maak je in een echte paella pan! Deze paella pan staal is zonder poespas afgewerkt en daarmee uitermate geschikt voor het bereiden van echte authentieke paella!

Hoewel de eenvoudige afwerking van de pan enkele aandachtspunten heeft (altijd invetten na het schoonmaken en genoeg olie gebruiken tijdens het koken) is een stalen paella pan ongetwijfeld de meest ambachtelijke en authentieke paella pan.

Formaat Deze paella pan heeft een doorsnee van 50 cm. Daarmee is deze pan het meest geschikt voor paella's voor 6 personen.

Materiaal De paella pan is gemaakt van zogenaamd koudgewalst staal. Hierdoor is de pan stootvast en geschikt voor diverse warmtebronnen.

Omdat deze paella pan niet is gemaakt van roestvrij staal of is afgewerkt met een beschermlaag, is het erg belangrijk om de pan na ieder gebruik en na iedere schoonmaakbeurt in te vetten met een beetje olie.Doe je dit niet dan zal de pan meteen gaan roesten en wordt hij onbruikbaar.

Geschikte Warmtebronnen

  • Gas
  • Houtvuur
  • Oven
  • Barbecue
Deze paella pan is niet geschikt voor het gebruik op een elektrische of inductie kookplaat.

Voor het eerste gebruik
  • Verwijder alle stickers en etiketten uit de pan.
  • Was de pan goed af met een sopje met wat afwasmiddel.
  • Maak de pan goed droog met een theedoek.
  • Ga je de pan niet meteen gebruiken? Vet hem dan in met een dun laagje olie (zoals een bakblik) om roest te voorkomen.
  • Verhit de pan geleidelijk op middelhoog vuur.
Het kan zijn dat de bodem van de paella pan tijdens het verwarmen een klein beetje krom trekt. Dit is niet erg en een normale eigenschap van het product.

Paella pan gebruiken Tijdens het gebruiken van deze paella pan is het belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:
  • De pan heeft GEEN anti-aanbaklaag. Voeg dus voldoende olie toe en laat ingrediënten niet aanbranden.
  • Verhit de paellapan geleidelijk op middelhoog vuur.

Schoonmaken
  • Verwijder etensresten uit de paellapan.
  • Laat de pan eventueel vol lopen met warm water en wat afwasmiddel en laat hem even weken.
  • Was de pan op de hand af.
  • Maak de pan goed droog.
  • Vet de pan METEEN in met een dun laagje olie. BELANGRIJK!

Kwaliteit Deze paellapan wordt gefabriceerd door Garcima in Spanje. Eén van de grootste fabrikanten van paella pannen in de wereld. De pannen van Garcima worden dan ook over de hele wereld gebruikt en zijn erg populair bij de chefs in de Spaanse paella restaurants. Kortom, een authentiek product van hoge kwaliteit.
Belangrijkste Kenmerken
  • Doorsnee: 50 cm
  • Aantal personen: 6
  • Warmtebronnen: Gas, houtvuur, BBQ, oven
  • Niet geschikt voor inductie
  • Vaatwasserbestendig: NEE
  • Materiaal: Koudgewalst staal
  • Producent: Garcima