Groene BK GreenPan universele glazen deksel 28cm - transparant - verhard glas - RVS

29,73
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene BK GreenPan universele glazen deksel 28cm - transparant - verhard glas - RVS

Met de GreenPan Universele Glazen Deksel - Ø 28 cm houd je de warmte in je pan beter vast, bespaar je energie en vermijd je spatten op je kookvuur. Bovendien kun je het kookproces moeiteloos volgen. De deksel mag in de vaatwasser en in de oven tot maximaal 220°C.GreenPan Universeel Glazen Deksel - Ø 28 cm✅ Gemaakt van zeer sterk, gehard glas✅ Universele formaten die bij elke collectie passen✅ Ergonomische roestvrijstalen greep✅ Mag in de oven (tot 220°C) en in de vaatwasserDe GreenPan Universele Glazen Deksel - Ø 28 cm is onmisbaar in elke keuken. Verkrijgbaar in verschillende maten en daardoor de perfecte aanvulling bij elke collectie. Tips van onze GreenPan Specialist:

  • Zorg ervoor dat de glazen deksel altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een lage temperatuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat de glazen deksel volledig afkoelen voordat je hem schoonmaakt.
❕ De glazen deksel mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen.Over GreenPanGreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

Materiaal:
Glas,  RVS
Voorraad: