Zilveren WMF Durado Grill pan - 28 x 28 cm

119,99 66,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren WMF Durado Grill pan - 28 x 28 cm

Of je nu een hobbykok of een professionele chef bent, haute cuisine of een eenvoudige omelet gaat bakken, de WMF Durado grill Pan - 28 x 28 cm is onmisbaar in elke keuken! Alle koekenpannen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep zodat ze comfortabel in de hand liggen. Niets staat een heerlijke maaltijd meer in de weg, ga aan de slag en laat niets aanbranden!

WMF Durado Grillpan - 28 x 28 cm

  • Gemaakt van Cromargan® 18/10 roestvrij staal
  • TransTherm® universele bodem
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Sterke anti-aanbaklaag (PFOA vrij)
  • Geschikt voor extreem hoge temperatuur op het fornuis (tot 400 °C)
  • Geschikt voor oven tot (250°C)
  • Ergonomisch handvat
  • Brede rand zodat inhoud netjes kan worden overgeschonken
Let op: De pannen zijn niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser!

Over WMF Durado Pannen uit de Durado serie van WMF beschikken over een keramische laag waardoor de pannen zijn zeer hittebestendig zijn, tot wel 400 °C op het fornuis en 250 °C in de oven. Daarnaast wordt de warmte snel en gelijkmatig verspreidt door de gehele pan en tevens voor langere tijd opgeslagen dankzij de TransTherm® universele bodem. Op deze manier wordt energiebesparend koken gestimuleerd en zijn ze erg duurzaam!

Over WMF WMF heeft meer dan 160 jaar ervaring op het gebied van koken, eten en drinken. Door deze jarenlange ervaring wordt koken en tafelen een ware beleving. Dankzij de innovatieve ontwerpen op het gebied van huishoudelijke apparaten loopt dit merk voorop en vormt het een inspiratiebron voor verschillende andere merken. Met de producten van WMF ontplooi je jezelf als een ware topkok. De gebruiksvriendelijke producten zorgen ervoor dat jij jouw kookkunsten optimaal kunt ontwikkelen en daarmee de heerlijkste gerechten op tafel zet.

Materiaal:
Chroomnikkelstaal 18/10,  RVS
Voorraad: