Zwarte BK Easy Induction hapjespan met glazen deksel - ø 24 cm

68,99 44,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Degrotewoonwinkel.nl


Merk:
BK
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte BK Easy Induction hapjespan met glazen deksel - ø 24 cm

De BK Easy Induction Hapjespan - 24 cm is speciaal gemaakt voor het koken op inductie. Met deze pan is iedere perfectionistische kok een masterchef in eigen huis. De pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating. Deze coating beschermt je pan tegen aanbakken waardoor je vetarm kunt bakken.
BK Easy Induction Hapjespan - 24 CM De BK Easy Induction Hapjespan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, met name voor inductie. Daarnaast kan de hapjespan ook gebruikt worden in de oven (tot 160 graden Celsius). De hapjespan is uitermate geschikt voor gebruik op inductie, dankzij de dikke bodem met magnetische laag. De pan is uit aluminium met een stevige stalen inductieplaat gevormd. Daar bovenop is de warmteverdeling egaal, waardoor het eten over de hele pan goed wordt bereid. De belangrijkste specificaties ✅ Bodem met magnetische laag, speciaal voor inductie
✅ Teflon® Platinum Plus coating tegen aanbakken of vastplakken
✅ Inclusief glazen deksel
✅ Geschikt voor vetarm bakken

De pan in gebruik Voor de veeleisende chef is de BK Hapjespan een uitkomst. Speciaal ontworpen voor gebruik op inductie, bereid je met deze pan allerlei gerechten. Dankzij de hoogwaardige antiaanbaklaag is je eten beschermd tegen aanbranden en vastplakken. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig. Over de serie Easy Induction De BK Easy Induction serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling. Hierdoor zijn de pannen snel warm en vrijwel direct te gebruiken. Deze uit aluminium gemaakte pannen besparen tevens energie tijdens het koken. Kortom, een geweldige kookhulp bij het bereiden van diverse culinaire maaltijden. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Materiaal:
Aluminium,  Kunststof
Voorraad: