Zwarte WMF Steak Profi Serveerpan - Ø 28 cm

93,95
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte WMF Steak Profi Serveerpan - Ø 28 cm

Loopt bij jou het water in je mond als je een perfect bereid stuk biefstuk ziet? Met de WMF Steak Profi Serveerpan - 28 cm is het bakken van een perfect stuk vlees kinderspel. De pan wordt snel warm (Rapid Heat Control Technology) voor een krokant resultaat, maar koelt ook snel af zodra je de warmtebron lager zet om verbranden te voorkomen. Jij hebt zelf de controle.

WMF Steak Profi Serveerpan - 28 cm

  • Ovenbestendig
  • Duraquarz® coating voorkomt aanbakken
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Ergonomische handgreep
De pan kan ook in de oven, dus perfect voor het nagaren van de steak in de oven. De Duraquarz® coating zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en dat de pan heel eenvoudig schoon te maken is.

Let op: deze pan is niet vaatwasmachinebestendig, was de pan dus met de hand af.

Over WMF WMF heeft meer dan 160 jaar ervaring op het gebied van koken, eten en drinken. Door deze jarenlange ervaring wordt koken en tafelen een ware beleving. Dankzij de innovatieve ontwerpen op het gebied van huishoudelijke apparaten loopt dit merk voorop en vormt het een inspiratiebron voor verschillende andere merken. Met de producten van WMF ontplooi je jezelf als een ware topkok. De gebruiksvriendelijke producten zorgen ervoor dat jij jouw kookkunsten optimaal kunt ontwikkelen en daarmee de heerlijkste gerechten op tafel zet.

Materiaal:
Aluminium,  RVS
Maat:
N/A
Voorraad: