Zwarte Demeyere Ballarini PoËles À Frire Ballarini Palermo koekenpan - 28 cm - Rond - Antikleef

65,-
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Demeyere Ballarini PoËles À Frire Ballarini Palermo koekenpan - 28 cm - Rond - Antikleef

De Palermo koekenpan 28cm De Palermo pan van Ballarini heeft heel wat troeven en wordt gegarandeerd snel onmisbaar in uw keuken. Omdat deze pan zo duurzaam is, kunt u met een gerust hart metalen keukengerei gebruiken.

Deze zware, gesmede pan ziet er trouwens niet alleen goed uit, maar staat ook garant voor perfect gebakken, knapperige bereidingen. De ergonomische steel werd dan weer zo ontwikkeld dat hij tijdens het koken altijd koel blijft. Waarom de Palermo koekenpan ✅ Radiant bodem: supergeleidende bodem op inductie met extra bodemstabiliteit dankzij zijn innovatieve vorm ✅ Innovatieve Keravis antikleeftechnologie uit 3 lagen met keramische versterking voor een langere levensduur ✅ Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie en de oven, tot 230 °C. Niet gebruiken onder de grill en niet in flamberen ✅ De ergonomische roestvrijstalen greep met aluminium rivetten garandeert een extra stevige bevestiging ✅ De 5 mm dikke body uit gesmeed aluminium garandeert een perfecte warmteverdeling en snelle opwarming. ✅ Kan in de vaatwasser, maar handwas is aanbevolen voor de optimale levensduur van het product

✅ 5 jaar beperkte garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)

Gebruikte Technologieën

Deze pan heeft een uiterst kras- en hittebestendige KERAVIS antiaanbaklaag. De drievoudige coating werd versterkt met mineraalpartikels en is daardoor ook geschikt voor intensief gebruik. Het belangrijkste onderdeel van deze pan met dikke wand is ongetwijfeld de bodem uit aluminium en staal. Daardoor kunt u deze pan niet alleen op elk fornuis gebruiken (inductie inbegrepen), maar wordt de warmte ook altijd gelijkmatig verdeeld. BALLARINI – Een hechte familie sinds 1889 Voor ons betekent 'Made in Italy' veel meer dan gewoon een plaats op de kaart. Al meer dan 120 jaar combineren we onze Italiaanse roots, familiewaarden en lokale tradities met liefde in elk stuk van ons befaamde BALLARINI kookgerei met antikleeflaag. We ontwerpen elk product alsof het voor onze eigen keuken bedoeld is, want voor ons hoort iedereen die met BALLARINI kookt bij de familie.

Materiaal:
Aluminium,  Aluminium / roestvrij staal,  RVS
Voorraad: