Grijze Dolce and Gabbana Kids BK Easy Basic Ceramic Koekenpan - Keramisch - Ø30 cm

39,30
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
BK
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart Zwart/Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Dolce and Gabbana Kids BK Easy Basic Ceramic Koekenpan - Keramisch - Ø30 cm

De BK Easy Basic Ceramic Koekenpan - Ø30 cm - PFAS-vrij laat zien dat gemak en een gezonde levensstijl prima samen kunnen gaan. De grijze keramische coating aan de binnenzijde beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm kunt bakken. De stevige koudgrepen zijn mooi én functioneel, ze worden niet snel heet en zijn daardoor veilig in gebruik.

BK Easy Basic Ceramic Koekenpan - Ø30 cm - PFAS-vrij ✅ Krasvaste coating, bestand tegen hoge temperaturen (tot 400°C)
✅ Stevige kunststof steel die niet warm wordt
✅ Gezonde keramische anti-aanbaklaag – PFAS-vrij
✅ Snellere opwarming en gelijkmatige warmteverdeling
✅ Ovenbestendig tot 160 °C

Dankzij de keramische coating van de Easy Basic Ceramic kun je ingrediënten korter en heter bakken, met behoud van hun vitaminen en structuur. De coating gaat -zelfs bij dagelijks gebruik- lang mee, is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig. Met de 3,5 mm dikke aluminium bodem bespaar je energie: hij warmt snel op en zorgt voor een perfecte warmteverdeling. De pannen zijn geschikt voor koken op gas, keramisch, halogeen, elektrisch en oven.

❕ Let op: de pannen zijn niet geschikt voor inductie en niet vaatwasserbestendig. De pannen kunnen eenvoudig met de hand onder een lauwwarme kraan met een mild afwasmiddel gereinigd worden.


Over de serie Easy Ceramic PFAS-vrij De BK Easy Basic Ceramic PFAS-vrij serie bestaat uit een wokpan, grillpan en koekenpan. De pannen uit deze serie bieden gemak en dragen bij aan een gezonde levensstijl. Je bakt korter en heter door de speciale keramische coating. Dit zorgt voor behoud van vitamines en smaak. Geniet binnen een handomdraai van de lekkerste en verantwoorde maaltijden.

Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Materiaal:
Aluminium,  Keramiek,  Kunststof
Voorraad: